Stockholm och ny hårfärg!

Heey! Om det nu är någon som fortarande klickar in på min blogg ibland i hopp om att jag ska ladda upp ett inlägg, såå här kommer ett!
Har inte så mycket att skriva. Bloggar typ aldrig längre för ser ingen mening med det och har ingen ork heller, eftersom jag haft en lite jobbig period. Det är massor som hänt som jag inte tänker skriva ut här. Men jag mår helt okej idag faktiskt :) För känner mig extra snygg i mitt nyklippta och nyfärgade hår (är brunett nu), och idag var vi i Stockholm och hade en Tjej och kill dag. Haha. Alltså jag, mamma, min gudmor (Hanna), Elli och Inez hade shoppingdag och shoppade loss på Fältöversten i östermalm och killarna då (pappa, Oscar och Leon) var på Monster Jam i globen. Så avslutade vi kvällen med middag på Jensens Böfhus. Faktiskt en väldigt lyckad lördag, så allt känns ganska bra nu! :) Jahaja, hade väl inte nåt mer att skriva, men bjuder på lite bilder. Ohlalaa!





 Det jag köpte.. Och ja! Världens sämsta kvalité på bilden. Men BH och trosor (som egentligen är blåa), grå munkjacka, vantar med rosetter på (som inte syns), Hårspännen med rosetter av fejkskinn, svarta leggings.


Och några egobilder på mitt fabulösa hår:

FÖRE:
 Slitet, gulblont i topparna, grå utväxt.. Not hot..


EFTER:
 TUSEN gånger fräshare, glansigt, fin jämn färg med typ lite röd nyans i (passar mig tusen gånger bättre), och inga slitna toppar efter att mamma klippte mig! :D
Känner mig som en ny människa! :D


puss o hej, leverpastej.

RSS 2.0