Skidsemester med la familia.

Hej snyggos! Försökte blogga med mammas iPhone nyss , men det gick inge vidare så jag fick låna pappas bärbara. Sitter ju med min kära familj i Sandviken i en "lägenhet" och käkar godis och chips. Vi har ju åkt skridskor idag och imorgon blir det slalom på Kungsberget som ligger bara en liten bit härifrån. Så vi sover här på ett vandrarhem över natten. Det är precis som lägenheter. Trapphus och mammas, pappas och tvillingarnas rum är som en liten 2:a och min och Ellis är som en 1:a. Det är verkligen skitmysigt och fräsht. Vill bo såhär! :D

Men nu ska jag facebooka och lite annat innan jag hoppar i säng. Lyssnar på Paramore. <3

Nystart på gång.

Min blogg har blivit tråkig igen. Bloggar inte så ofta, och har inget roligt att skriva när jag väl skriver. Jag får se om jag orkar lägga ner energi i det snart. Funderar på en nystart och göra om hela bloggen igen och sen lägga ner tid på att göra bättre inlägg. Förövrigt har det inte hant någonting alls idag. Jag har vart ensam hemma hela dagen , vilket betyder latat mig framför tvn i pyjamas hela dan. Och imorgon hoppas jag på att åka iväg och göra något.

PUSS <3

Cirkus Cirkör

Hej! Jag var med mamma och Bella och såg Cirkus Cirkör i Gävle. Dom var verkligen sjukt bra! Det är typ en cirkus/teater show med akrobater som gör olika konster och så samtidigt handlar det som något som den här gången handlade det om hjärtat. Så det är typ modern cirkus. Skit häftigt faktiskt! :)
Vi kom hem för typ en timme sen och jag är helt slut! Ska bara äta godis och dricka läsk tills jag somnar i soffan. Hahaha, orkar inte gå upp och lägga mig. Men men , ska lägga undan datorn nu. Ha det bra, PUSS <3

Segaste dagen.

Hej ! Ligger i soffan och käkar tofiffee och glor på usla tv-program och har inget liv, känns det som. Var ensam hemma idag tills mamma kom hem för snart en timme sen. Dagen känns bara allmänt seg och långtråkig. Emelie var ju här igår och vi hade skitkul verkligen, men idag är allting lika trist som det var innan emelie kom. Men ikväll ska jag på nån teatergrej i Gävle, ni vet det jag fick i födelsedagspresent, med mamma och bella. Hoppas det blir kul i alla fall. :)

Men har egentligen inget mer att säga, ska glo på tv nu, puss <3


Förändring

Ge mig drömmen om att tappa tänder.


anonym kommentar ;)

Hahah någon idiot som har skrivit in tre kommentarer med samma ip-nummer, haha.
Men måste bara ha klart för dig att det inlägget du kommenterade inte var seriöst. Eftersom du verkar lite efterbliven och inte kan läsa.
Har aldrig gått runt så där och tänker inte göra det heller fyfan heller. xD

Klockan tickar.

Klockan är mycket , jag har hunnit fixa tvätten och måste äta nåt och duscha , ska upp tidigt imorgon för att hinna fixa mig och städa resten av mitt rum. Städat är det, men några småsaker som typ bädda sängen och ställa in några plagg i garderoben för imorgon kommer Emelie hit. :)
Alla drar till jobbet och skola och dagis, så det blir bara vi två hemma. Skönt, blir nog film och så. Men nu måste jag verkligen skynda mig så jag inte lägger mig alldeles för sent. Måste orka upp imorgon. PUSS <3


Tack :)

Glömde att säga en sak. Vill tacka för alla miljontals sms, samtal, kommentarer på bilddagboken, bloggen, msn och logginlägg och kommentarer på facebook med gratulationer. Haha, istället för att svara på varenda en. :) PUSS <3


Födelsedag som slutade med magsjuka.

Hej. Ligger i soffan helt utslagen.
Igår skulle min familj plus Bella åka och fira min födelsedag med att äta på restaurang Kohphangan, typ en restaurang som ser ut som en djungel med ljud som i en djungel och växter och kojor och lådsasödlor mm.. jättehäftigt. Men med min otur så mådde jag jätteilla i bilen på väg dit. Jag mådde mer och mer illa, allt vinglade, var helt orkeslös och kändes som om jag skulle spy. Har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Hade ont i hela kroppen och skakade. Frös så mycket att det gjorde ont i huden. Det slutade med att jag spydde på vägen hem. Så det visade sig vara magsjukan som de andra hade för några dagar sen. Jag kunde inte ens äta mat, inte ens dricka vatten, mådde bara illa och orkade inte öppna presenter, men jag fick öppna dem idag istället.

Ush, kändes som om jag förstörde hela kvällen. Alla ville fira min födelsedag med att ha en mysig kväll... Ush hemskaste natten i mitt liv också.. mådde illa och låg och frös och skakade och vred mig i sängen, hur jag än låg så gjorde det ont i kroppen och inget var bekvämt. Kunde inte sova. Men mår iaf lite bättre idag. Kommer inte spy nåt mer, men är utmattad , har ont överallt och har ingen matlust fast jag är vrålhungrig. Släkten kommer alltså inte imorgon eftersom jag är sjuk. :(


Men kan iaf komma med glada nyheter, och det är att jag fick fina presenter i alla fall. Jag fick Ballerina kladdkaka, noblesse, tofiffee, restaurangbesöket, biljett till en teaterföreställning på tisdag med mamma och Bella, en parfym och sist men inte minst en navelpiercing, vilket betyder att jag ska få ta hål i naveln!! :D:D Är jättenöjd och glad för allting. :)

Men ska vila nu , PUSS <3


Min födelsedag :D

Nu är det så att det är min födelsedag idag, säg grattis, i guess.. ;)



Orkar inte leta efter någon "snygg" bild, så jag bjuder på den! ;)

PUSS <3


Hemma på friluftsdagen.

Helluuw, jag ska snart sova.
Men först ska jag platta mitt hår, och sen borsta tänderna. :)
Imorgon fyller jag ååår! :D hihi! Hoppas att dagen blir suuper, för det är ju min dag ! :D
Idag var jag hemma för alla andra hade ju friluftsdag , men jag ville inte gå. Jennie skulle bort och linnea valde bad. Annars hade jag nog åkt. För valde ju romme från början.
Vaknade typ 1 idag men låg kvar i sängen och glodde på film och käkade inte frukost förrän halv 4! Lyckat av mig ! :P Sen tömde jag faktiskt diskmaskinen , och så har jag städat mitt rum, så det är jättefint nu :) Men nu ska jag som sagt platta håret innan klockan blir för mycket och jag inte orkar upp imorgon bitti.  PUSS och godnatt <3

                                          
Jättegammal bild på mig och Emelie när jag var blond! Och jag hade typ lika långt hår som nu. Hade jag inte klippt mig så hade jag haft ner till midjan typ! :O


Godnatt

Nu ska jag sovaaa! Gjorde ett inlägg om mig genom åren, men pallade inte publicera för det blev inte klart och behövde bilder från andra datorn. Men det kommer någon annan dag istället :)
Ska ta med mig en skål fil och se på film och sen sova. Myspys. Och eftersom bella inte är här så får jag sängen för mig själv, hahah :D


Btw, kollade in på Ginas hemsida och hittade massa fint!




Hungrig, hungrig ännu mera hungrig.

Shoo! Jag åt precis upp en helt kastrull med nudlar men är fortfarande inte mätt. Fast vi ska ju iofs äta snart, så jag klarar mig. Bella sover hos hennes pappa idag och jag är ledig imorgon. Skönt att vara ledig, men då blire plugg istället. Blä!
Jaja, laddar upp några bilder från skolan idag på mig och Jennie.







Dagens outfit:

* Grå stickad tröja från Vero Moda.

* Rosa tanktop från BikBok.

* Guldigt hjärthalsband från London.

* Svarta strumpbyxor från Åhléns.

* Leopardleggingsen under är från Indiska.

* Uggs från Eurosko.

Gubbjävel till busschaufför

Är hemma nuuu. Vi slutade efter 11 idag , plus att jag kom sent till skolan så hann vara där typ en halvtimme. Såå onödigt. Men men. Sen efter lunchen åkte jag, Jennie och Erik in till stan och så skulle jag ta en buss till Kummingatan där mamma skulle fotografera en lägenhet, så jag hoppar på 6:an som redan står på stora torget och börjar gräva efter busskortet i en halv minut ungefär. Och så fräser busschauffören:
 
 - "Ska du in eller ska du ut!!? Det står en bakom dig så flytta på dig!!"

Jag sätter mig på första sätet längst fram och skäms eftersom alla i den fulla bussen stirrar på mig när jag ska leta fram busskortet där jag står vid mitt säte. Vi åker i en halv minut ungefär och bussschauffören fräser åt mig igen: 
 
 -"Har du hittat busskortet!?"

Jag blir stressad och letar efter busskortet i alla fickor och svarar: 
 
 -"Ehm, jag ska ha skolkortet här någonstans. Det vet jag.. 

Busschauffören stannar bussen och vänder sig bak mot mig och utropar irriterat:

 -"Det är bäst att du knallar ut ur bussen!!"

 -"Men jag ska ha mitt skolkort här jag är säker på det. Men jag kan väl betala via sms då. Har ju egentligen skolkort, men eftersom du vill ha det nu, så kan jag väl sms:a så går det snabbare.

Busschauffören ser ilsket på mig och pekar mot framdörren som står öppen och fräser åt mig:

 -"Det bryr jag mig inte om! Det blir mycket lättare om du knallar av bussen NU på en gång!!

  -"Ursäkta då!" säger jag surt och hoppar av bussen och får stå och vänta på nästa buss. 

HATAR  busschaufförerna i stan. Han kunde inte vänta i 2 minuter på att jag kunde leta fram kortet. Jävla idiot alltså. Varför jobbar han som busschaufför om han inte ens kan vara lite trevlig? Gubbjävel, hoppas han dör i en trafikolycka. Hahah nejdå, men fan vad sur jag blev.

Nu ska jag ta nåt att äta. Puss på er <3


JAG hinner blogga en skolmorgon?

Godmorgon! Jag sitter och väntar på att mamma ska bli klar med redigerandet. För jag skulle åkt med henne härifrån 08.15 , men hon är fortfarande inte klar. Så jag kommer lite sent till skolan. Började för en halvtimme sen, men men. Man får komma sent ibland. Hehe.
Idag slutar vi 11.35 så jag kommer hem tidigt. Och imorgon är det friluftsdag och jag ska inte gå så jag är hemma och pluggar tomorrow! :P Och så på fredagen fyller jag åååår! :D Aja, nu ska jag se om mamma är klar så vi kan åka. Puss <3

London in my <3

Om någon bara kunde förstå hur mycket jag vill bort härifrån. Jag vill bort från tråkiga deprimerande Sverige. Jag saknar London så otroligt mycket! Har varit där en gång och det är bästa resan som jag någonsin varit på. Visst jag älskar varma länder, men storstäder är min grej. Det är där jag hör hemma. I London eller New York. Inte i Sverige. Jag hoppas på en resa så snart som möjligt. Och när jag blir äldre ska jag lätt flytta dit.
Tänker på London när jag hör den här låten. Vet inte varför.. Bara känslan i låten liksom.





Seriöst kolla vad fint det är!















 Bild på mig och Johanna när vi var i London för nästan exakt ett år sen. Vi åkte den 18:e februari förra året. Så jag fick fira min födelsedag i London. Det var de bästa dagarna i mitt liv. <3


Hemma från skolan.

Hej! <3

Nu är det så att bella spydde hela natten, så vi båda är hemma idag. Hela familjen är hemma idag. Bara mamma som vart iväg och jobbat tidigare på morgonen. Men nu är alla hemma och jag och bella ligger i sängen och segar. Nu har alla i familjen haft magsjukan förutom jag och mamma. Fan jag vill inte spy!!! Men jag får hoppas att jag klarar mig. Idag blir det nog bara film och slappande. Hoppas ni får en bra dag <33

Alla hjärtans dag! <3

Glad alla hjärtans dag! <3


Vem ska få min alla hjärtans dag puss?

   

Chill helg

Kollade precis på Wild Child för tusende gången. Men har precis insett att jag älskar Emma Roberts! Hon är bra skådis och sjukt snygg! :O
Jag och Bella har bara chillat hela helgen, bara att hela familjen har typ magsjukan, så nu är det bara vänta och se när vi blir sjuka :( Ikväll blir det film, chips, godis och mera chill. Herregud alla onyttigheter börjar faktiskt sätta sig på låren har jag insett! Inte kul!
Imorgon ska jag och Bella till Tierp och träffa Kristoffer. Söt liten fjortispojke som går i 8:an tror jag. Någon av bellas lovers :P Men hoppas ni har haft en bra helg! PUSS <3

 Emma Roberts

Onödigt.

Fuck vad onödigt! Jag tror jag ska lägga ner bloggen.

Dagens sämsta

Jag och bella hittade det här skämtet i en tidning idag:

Vad är det som bara blir större
men aldrig mindre?


Svar: Din ålder.


Blaaaaaah

Shuuuee! Jag myser i soffan med bella och mamma och kollar på "Vampire Diaries". Det är faktiskt bra. :) Dagen gick hyfsat bra, var lite flumm på eftermiddagen och kunde inte koncentrera mig alls. Satt och skrev mail med Jennie och våran humor gick lite över styr om man nu säger så. Hahaha.

Imorgon är det äntligen fredaaag,och jag och bella ska på nattbandy i örbyhus. woooow...:P och sen på lördagen blir det filmkväll och mys. Så det blir en helt lugn helg. Nästa helg fyller jag däremot år! :D Då bli jag 17!! :D
Men men , ska gå nuuu, puss <3


Duktiga jag.

Sha sha bloggen!
Hahah, nerå, men vet att jag inte har bloggat nåt nästan. Har inge besökare längre nästan. Men jag har varit dålig på att läsa andras också. Förlåt. Ni som varit så trogna och läst och kommenterat hela tiden och så läser jag inte ens era. Men har typ aldrig ork eller tid till sånt längre. Skriver nåt inlägg då och då. Går in på facebook och inget mer. Hahaha, men jag ska bli bättre på att läsa bloggar igen. :)

Är iaf i skolan nu och sitter med mimmi och jennie i ett grupprummet. Vi har ingen vanlig skola. Det var buffertdag igår och idag då vi som har missat saker i skolan får komma och ta igen prov och uppsatser. Och de som har gjort allt är hemma.
Jag är fortfarande sjuk, men är ändå i skolan och är duktig. :D Men nu ska jag plugga! PUSS <3

 Kommer ni ihåg fjortis inläggen?

Bajsdag.

Jag mår verkligen inte bättre idag. Mår rent ut sagt skit. Snorar HELATIDEN och har ont i halsen, ont i huvudet, trött, yr, overklighetskänsla, domningar i fingrarna, fryser, svider i ögonen, ont i öronen och allt. Jag känner mig helt utmattad. Allt var kaos idag. En skitstart på morgonen, sur och irriterad på allt och alla hela dagen, och deppig och trött. Vi hade mentorssamtal och det gick åt helvete, hade alla IG:n som gick att få och några till. Och ställde in psykologtiden för var sjuk. Ligger i soffan och känner mig döende, och är vrålhungrig. Bell och jag ska äta. Men skriver sen, I think. <3


Förkyld. IGEN!

Shululuuu! <3

Vi har mediekunskap och jag är som vanligt sjuuuukt trött och hängig och ont i huvudet. Men det är värre idag, för jag är sjuk. Är helt förkyld och måste snyta mig helatiden och huvudet dunkar. Har ont i halsen och varmt kaffe hjälpte inte.
Ikväll är det teater med bella. Vi har ju börjat på teaterlektioner, men det här blir första lektionen för oss, för förra gången var jag sjuk, så vi åkte hem. Men jag får hålla ut nu eftersom jag inte kan skippa idag igen, får knarka huvudvärkstabletter och äta massa mat innan vi åker dit. Okej har inget mer intressant att skriva, vi slutar om 40 minuter, så måste svara på mina instuderingsfrågor. PUSS <3


Bästa kvällen på länge! <3

Heej, jag är iaf hemma nu, jag hade helt galet kul igår kväll!! Bästa kvällen på länge! :D
Men Bella har iaf kommit hem nu och nu blir det film "I love you, Beth Cooper" tror jag den heter. Och godis och popcorn. Okej vi kommer rulla fram om några år av allt godis och chips, men vi njuter så länge det varar :D

Ska som sagt se på film nu, PUSS <3

I´m home again!

Hej shnyggos! Jag kom hem för en timme sen. Sååå skönt att det är fredag och ingen skola imorgon! Imorse var jag ju i tid till tågstationen, men mitt tåg var inställt så åkte med bella till Tierp och sen tillbaka. Onödigt, jag vet! Men jag frös så jävla mycket, så orkade inte stå och vänta 35 minuter på nästa tåg som lika gärna också kunde vara inställt eller försenat. :P Men nästa tåg kom iaf i tid ;)

Ikväll blir det lugnt. Jag ska vara barnvakt för mamma och pappa ska på bio, och bella är i Skövde med sin mamma och kommer hem på söndag som vanligt. Imorgon är det feeeest, och jag vet inte vad jag ska ha på miiiiig!! Men men , det löser sig. Nu slösar jag bara på eran tid. PUSS <3

 Lillsyrran Elli, jag, lillsyrran Inez <3 Oscar var nån annanstans när bilden togs, haha.

uttråkad.

Sitter i skolan. Vi har haft webbdesign och nu är det medieproduktion och jag är sjuuukt rastlös! Vill bara springa runt och skrika. hahah!
Det är fredag idaaaaag fyfaan vad skönt! Imorgon är det fest och resten av helgen blir väl lugn antar jag. Varför skriver jag ens ett inlägg? Kanske för att jag har tråkigt?
Aja, nu ska vi typ samlas i våra grupper och göra våran film, PUSS <3


Det ni!

Bella och Ida:

"Rullande fingret duellen"

Ingen annan fattar, hahaha!


Bättre

Heeeejsan,

Jag mår bättre nu när jag fått i mig massa mat. Åt ju ingen lunch idag för jag kom ju försent. Men dagen gick snabbt och nu är jag hemma och ska snart kolla på film med Bella. Imorgon är det fredag! :O Shit vad fort veckorna går! Och vet inte om jag sagt det än, men i maj åker min familj och bellas familj till SPANIEN!!! :D Jag längtar så sjukt mycket!!
Men nu ska jag göra annat, Puss <3


Engelska

Hej!
Kom precis till skolan. Kom precis när våran andra lektion började. Vägrade gå upp imorse. Var så sjukt trött. Ville bara sova en timme till, så jag försov mig, och fick ingen skjuts, så gick till stationen. Det tog 55 minuter att gå! Var helt slut när jag kom fram, och tog 11.11 tåget som var typ 20 minuter försenat.
Min dag har varit skit. Hoppas eran har varit bättre. Efter skolan ska jag in till stan och åker väl hem med mamma och bell. Men aja, måste göra massa grejer i engelskan.. Kommer inte att gå bra. Har inte ätit nån lunch heller för hann ju inte. Så får se om jag ska till coop på rasten. :/

PUSS <3

Utmattad.

Shuuee!

Sitter i mitt rum, är helt utmattad. Vi hade en kort dag i skolan, men är ändå helt utsliten. Men iaf, efter att jag och jennie slutat och käkat lunch så åkte vi in till stan och jag köpte en ny t-shirt och Jennie köpte ett par nya hörlurar till sin ipod, mascara och nagellack. Sen åkte jag hem typ.
Inte mer med det. Vi ska typ äta nu. Men vi hörs, PUSS <3



Haha, älskar texten: " I am so blogging this "


En droppe i havet.

Okeeej jag ska bara skriva ett citat till. Ni kommer inte ens tycka att det är kul, men det är min och bellas torra humor!

Mamma skulle hämta min smutstvätt från mitt rum (så generös som hon är) och till hennes förvåning ser hon världens berg av tvätt. Tvättkorgen väller över med tvätt.

Jag: - Mamma, jag tror att min tvättkorg har gått sönder... Typ benen är helt böjda..

Mamma: - Inte så konstigt när det är typ 20 kilo tvätt som väller över.

Jag: - Hmm.. neej iförsig..

Mamma: - Bella vill du tvätta något av dina kläder så tar vi ner det på en gång?

Bella: - Ehm.. nej det är.. lugnt.. *vågar inte säga ja*

Mamma: - Men jo, det lär ju inte precis märkas. Ida har ju ås mycket tvätt så det är som en droppe i havet!


HAHHAHAHAH, skrattar åt det fortfarande! xD

Bellas död.

Jag och bella satt och disskuterade igår kväll.

Bella: - Jag hatar att gå på toa ensam hos er!

Jag: - Vadårå?

Bella: - Nej men liksom det känns som om jag ska typ svimma eller dör eller nåt och så märker ingen och så ligger jag där inne i evigheter och ni tänker säkert bara: "Oj jävlar vad hon hade diarré!"

Hahahah, bella är faktiskt rätt underhållande ibland xD

Bra dag!

Hejsaaan! <3

Jag har inte pallat blogga idag och igår kväll, men nu kommer iaf ett kort inlägg. Bella provar kläder inför imorgon och jag ska börja läsa i min bok när jag skrivit klart.
Dagen var faktiskt bra, förutom en liten olycka imorse. Nej, jag har inte kissat på mig. Men när jag kom till skolan så öppnar jag väskan och känner nåt blött och kletigt och det luktar äckel i hela väskan. Så jag får plocka ut alla saker för sig och torka av bananmoset på allting. Sen torka hela väskan och sen stoppa in allt i väskan igen. Kul va? Så jag kom försent.

Men resten av dagen har varit braaaaa och har varit glad och pigg i skolan. Lärde Jennie och linnea finska. Hahaha. Och efter skolan var de läkarbesök och sen fika med mamma, mormor och bella på mormors jobb. Sen hem.

Okej nu ska jag faktiskt ta och läsa och försöka somna tidigt. PUSS <333


RSS 2.0