Vegetarian på heltid?

Blääh, tappade matlusten idag. Vi åt blodpudding och plötsligt kom jag att tänka på vart det egentligen kommer ifrån. Fan vad äcklad jag blev! Liksom grisblod? Hur äckligt och hemskt är inte det?
Är ju vegetarian i skolan, äter bara vegetariskt, men funderar på att bli vegetarian helt och hållet här hemma med. Men vet inte än , för det finns vissa få saker som typ tacos, lasagne och köttfärspaj som jag verkligen älskar! Hmm, jag får se.




Plugg.

Nu har jag kommit hem! Är ensam hemma. Nej, nu kom mamma hem. Gick från bussen som vanligt och dagen var bra, men seg och jag var övertrött. Nu ska jag plugga, sen hänga tvätt eller tvärtom.
Btw, har inga pengar på mobilen! Har fått typ miljoner sms idag, och jag kan fortfarande inte svara eftersom jag inte har pengar på mobilen! Ska ladda den så fort som möjligt.

PUSS <3


Hur fan tänker dom??!

Vi har idrotts teori. Kul. INTE!
Och jag är sur. För när jag skulle börja här på John Bauer, så sa syon att jag BARA hade naturkunskapen att ta igen för svenska, engelska och matte har alla, och jag gick ju samma linje så hade haft ungefär samma lektioner. Så naturkunskapen skulle vara det enda jag skulle ta igen eftersom jag inte hade det på GUC. Men nu har jag fått ALLT som min klass har gjort under hela terminen. Vafan ska jag ta igen allt?? Hur tänker dom? Först ljuger dom, och så tror de att jag ska typ göra 7 uppsatser i VARJE ämne innan jullovet??? Och nu kom läraren och sa att jag ska göra ett jävla idrottsprov om 2 veckor. Jag är ju inte nån pluggis precis. tvärt om. Hur ska jag då klara det här?? Kommer ha IG i varje ämne.



Header!!

OMG! (varför börjar jag med det ordet på varje inlägg??)
Men iaf, jag har typ kommit på vääärldens bästa idé med hur jag ska göra min header!!! Shit jag vill bara göra den nuuu! Men måste ta bilder så som jag tänkte mig dem!! Shit vad jag längtar!! Någon som kan ta bild på mig?? eller kanske ber typ mamma eller nån ta. eller min bästaste vän johanna som är hur duktig som helst på att fota! :D<3
Men nu vet ni iaf att världens coolaste header är på väg! :D <33


HUR ska jag ha råd med julklappar??!!

Omg, jag har INGA pengar. Jag ska köpa julklappar till hela tjocka släkten, och massa kompisar. Hur FAN ska jag ha råd!!?? :O plus att den här månaden fyllde pappa år + farsdag, och nu i december fylle lillsyrran år och johanna. Så det blir presenter då med! Herregud.
Men har iaf fått börja hänga tvätt igen. Har inte gjort det idag, men imorgon ska jag börja igen så då blire lite mer pengar iaf. PUSS <33



Helgen

Hoppas eran helg varit bra! :D
Min var det iaf!! Johanna och Roxanne sov ju här inatt! Det var super mysigt! Vi kollade på film och pratade och snackade och hade jättekul! Men är trött idag för vi vakade lixom till halv 6 imorse! Ååh, det var så mysigt på kvällen när vi släckte alla lampor på nedervåningen och bara tände massa massa ljus i köket och satt och pratade!

Idag åkte de hem nångång efter 5. Och jag käkade middag och hoppade fort in i duschen och sen åkte jag och mamma till bella. Mamma skulle hjälpa henka med exel (ett program på datorn) och jag och bella kollade på "ensam hemma" och så fikade och vi gick ut till lekparken, men vi tappade leklusten när några småbarn kom dit och förstörde! hahha :D

Nu ska jag kanske göra en header, PUSS <333






BILDER!

Gissa vad jag gör?
Jag håller faktiskt på att göra en ny header. Men tror jag behöver nya bilder. För vill inte ha nån gammal. Ska göra om designen och allting! :) Kul va?
Men  nu ska jag ge er lite bilder från tisdagen i förra veckan när jag var hos larissa och vi var i solna centrum och bilder från förra helgen från larissas lilla tjejkväll :) <33


Bilder från tisdag förra veckan:

  


Bilder från förra helgen:


          


Det var det, men nu ska jag gå och byta om, för johanna och rox kommer hit om typ en timme! De sover över här inatt och mamma och pappa åker bort så vi är själva med mina småsyskon, men de lägger sig tidigt så vi har tid för oss själva efter 9 :) PUSS <33



Förbättring av blogg.

Okej! Innan jag lägger mig ska jag bara säga, att jag vet att min blogg blivit tråkig igen. Om den ens någonsin varit rolig? Men nu är det verkligen inget intressant. Bara långa texter, inga bilder och alla inlägg ser typ likadana ut. OCH headern och designen har jag tröttnat på så det ska också ändras. Ska byta ut designen och allt och försöka börja ladda upp roliga grejer med. Om jag kommer på nåt... Hmm, sen så har man ju inte alltid tid under veckodagarna och inte alltid bilder att ladda upp.. sämst.. :/   MEN en ändring ska ske , I promise!  Btw, bilderna från helgen kommer också.

Här får ni en ful bild av mig som utfyllnad. PUNKTSLUT.
Nej jag skoja. det var inte min dator kom jag på nu. det är mammas bärbara, så ni fick ingen bild.. oops!




Orkar ni läsa? Tror inte det vah?

Vad ska jag skriva? Ehm, jo idag var en uunderbar dag!! Bättre än igår till och med! :D Jag har typ flummat och skrattat hela dagen. Och så såg jag massa folk på stan efter skolan :O När jag åkt skolbussen med några från min klass och gick av, så kom sophie gående precis, och hon skulle vidare och träffa nån i stan, och när jag sagt hejdå så ser jag Johanna gå på trottoaren på andra sidan, så vi gick och satte oss vid hennes busshållplats och pratade ett tag, för hade ändå tappat bort dom jag åkte buss med. Sen skulle jag gå och möta upp klara i min klass och så såg jag emma på vägen dit och sen en kille från min förra klass. Allt inom typ 10 minuter. Helt sjukt vad man ser folk varje dag. För alla åker hem samma tid och åker till skolan samma tid. Skönt.

Nog om det. Idag vid typ 9 på kvällen så åkte jag och mamma och fikade hos henkka, vickie, bella och lilla hampus :) Det blev mysigt. Jag och bellis gick till lekplatsen och pratade om allt möjligt. Och vi hade väldigt roligt tills vi skulle hem vid typ halv 11-tiden. Nu sitter jag ensam i vardagsrummet det är helt tyst och alla sover. lite läskiigt :S Är VRÅLhungrig, så ska ta med mig godis upp och glo på film och sovaaa :)


Godnatt! <3



Lååång frukost.

Gomorron!

Vet ni? Jag kom i tid idag!! :O
Jag gick upp 05.50 imorse, och åt en stoor frukost framför tv:n. Åt gröt, macka, välling och mjölk.. Oj vad mätt jag blev! Så skönt att vara vaken när det är helt tyst i huset och alla andra sover.
Men eftersom jag satt och åt så länge och segade med massa annat och plattade håret, så hann jag ändå inte sminka mig. Men har gjort det på tåget. hahah :D Tog iaf bussen imorse. Fortfarande lite läskigt att gå när det är mörkt. Men det gick bra och tog bussen till station, tog tåget till uppsala, tog skolbussen till skolan. OCH kom i tid! :) Blev nästan förvånad över att jag inte fick några aplåder när jag gick genom korridoren och var där i tid för en gångs skull. haha xD

Sitter och lyssnar på läraren som står och pratar om kodmallar.
Men nu ska jag börja designa en hemsida. PUSS <3


Flummig eftermiddag.

Hejsan hejsan!

Pratade precis med Johanna i telefon. Det blev inte så mycket vettigt sagt. Typ bara massa konstiga ljud och skratt. Min dag idag har varit underbar! Har vart på bra humör och allt har varit kul! Det är kul att gå till skolan nu för tiden! :D Alla är så himla sköna!
Vi spelade in vårat radioprogram om Canada på engelska idag. Hahah och när jag skulle prata, omg jag typ garvade ihjäl mig hela tiden! Jag började skratta efter varje mening och förstörde allting! Vi fick börja om typ tusen gånger och jag bara flummade och sa hela tiden fel.. Det blev ju inte heller lättare av att linnea också satt och skrattade och härmade min röst när jag sa fel.. Hahaha omg, hade en väldigt rolig eftermiddag iaf!
Mattis, anton och rikard fick gå ut för varken dom eller jag kunde sluta skratta när jag skulle prata.

Nu ska jag baka tror jag. Chokladbollar. MUMS! <3


Jag idag:



* Ny kofta från Gina tricot 74,50 (REA)
* Linne h&m
* Tubkjol gina tricot
* Jeansleggings Cubus
* Skor skopunkten



Radio

Sitter i skolan, och vi har radio. Våran grupp är i ett grupprum och alla är halvt oserilsa, men vi har iaf fått saker gjort, så vi är snart klara för att spela in. :)
Men , ska göra det sista som ska göras nu, PUSS <33


'


Plugg.

Heej!

Ligger i min säng med skoldatorn och pluggar. Har suttit här sen 19.00. Håller på och skriver om olika kraftverk, och det går faktiskt bra! Trodde inte att jag skulle kunna koncentrera mig så här bra, men det gjorde jag! :D Nu tog jag bara en kort paus för att tänka på annat, sen ska jag skriva klart. Skulle vilja föra över bilderna nu från helgen, men har ju inte min egna dator. Måste föra över bilderna snart! Har väntat i nästan en vecka med det nu!!

Hm , förövrigt kom jag med ett tidigare tåg idag, men fick istället vänta den halvtimmen i öhus på min buss. Ush läskigt att gå från bussen varje dag!! För det är mörkt, man ser inget och det är bara skog, så känns som ett vildsvin ska komma och mörda mig eller nåt!! :S Är alltid skiträdd.. haha xD
Duschade typ direkt när jag kom hem, så håret hinner torka och så slipper jag göra det ikväll. Skönt! :)
Men nu ska jag plugga igen, PUSS <33






I skolan.

Heejsan, !

Är i skolan. Har naturkunskap. Vi ska skriva klart 2 sidor om olika kraftverk på den här lektionen.
Har typ aldrig tid att blogga. Och jag LOVAR faktiskt att jag SKA ladda upp bilderna från helgen. Har bara inte haft tillgång till dator.
Igår slutade jag redan 11.35, så jag åkte hem så fort som möjligt, köpte kakor, hämtade lillsyrran från skolan, tog bussen (som vi nästan inte fick åka med), kom hem, kollade på film och åt ett helt kakpaket. Ni vet såna där Brago med choklad på andra sidan? Hur goda som helst!! :O aa, men iaf.. hade tänkt att plugga, men så somnade jag. Och vaknade 22.00! Så jag gick ner och åt middag, borstade tänderna, gick och la mig och somnade om. Imorse var jag precis lika trött som alla andra morgnar! Varför? Räckte det inte med 16 timmars sömn?

Haha ingen här orkar typ jobba, alla sitter vid facebook och en sitter och sminkar sig. hahah. Seriös klass. Men jag ska faktiskt ta och jobba. Sen är det rast snart. Förresten, om det är någon som har försökt ringa eller sms:a så går det inte att nå mig för pajjade min mobil imorse. Kastade den i golvet och den gick i tusen bitar och jag hittar inte alla delar, så kan inte laga ihop den heller. :(

Men nu ska jag skriva om Kraftverk, Ha det bra, PUSS <3


'

Mitt hår har växt!! :O

OJ! Kolla! Den första bilden togs den här sommaren. Och den andra togs nu i höstas på halloweenfesten. Snacka om skillnad! Och det sjuka är att mitt hår har vuxit ännu mer än på andra bilden! :O Bara på någon månad! Hoppas man har ner till midjan snart då! Hahah :) Det gjorde mig på bättre humör, :D godnatt, PUSS <3

 




Sur

Hej har påbörjat flera gånger att skriva inlägg, men blir alltid avbruten. Typ mamma kommer in o ba: Stäng av datorn nu. Så irriterande. Så fort jag ens försöker logga in på blogg.se så kommer det nåt annat i vägen!
Men nu har jag ändå ingen mening med att skriva. Tänkte typ säga att jag är klar med min läxa. Skulle skriva en jävla geografiuppsats om Kanada på ENGELSKA!! Seriöst! Hahah shit vad det tog tid. Men, det är klart nu och klocka är sååå mkt, måste sova. Jag är sur nu, för har inga bilder att ladda upp från denna dator. Min bärbara har bilderna från larissa i helgen, men självklart har den inget batteri och sladden är borta. Har vid 2 tillfällen startat den för att ladda upp bilderna med antingen var det plugg eller att klockan var mkt och behövde sova, så kom mamma in, och så får man stänga av. OOOOH! Är irriterad för har inte fått nån sömn.. ska sova nu hejdå.



Helg i Väsby.

Hejsan!! :)

Har inte skrivit nåt i helgen, men jag har vart i Upplands Väsby hos Larissa. Hon hade ju sin tjejkväll, och det var kul förutom vissa komplikationer. men resten av kvällen blev lyckad :)
Vi spelade spel, kollade på film, flummade, skrattade pratade, och proppade i oss chips och godis. precis som en tjejkväll ska vara. Vi blev jag, larissa, bella, natta, amanda och nattis. Nästa morgon, (på lördagen) åkte alla typ hem förutom jag. Och på kvällen skulle jag, larissa och amanda på bio. Bella skulle också åkt med men det blev inte av.

Vi såg iaf New Moon, och herregud herregud herreguuuud vad bra den var! Asså ni förstår inte!! Jag SKA gå på den igen!! <33
Förövrigt gick jag och larissa runt i väsbycentrum och stinsen och till sist kista centrum och kollade i klädaffärer. jag köpte en kofta som var på rea på gina. Bara 74 kr typ! Och jag älskar den! Kom iaf hem igår kväll för jag fick inte sova en natt till.. :(  
Men jag laddar upp bilder sen när jag fått dom från larissa, PUSS <33



Godnatt

Nu har jag gjort allt på listan, så ska bara lägga mig ner och somna. Men det tog lite tid, för jag segade med att börja.. typ låg i sängen och ville sova, men jaja, godnatt,

Bloggar i helgen eller på söndag ! PUSS <33



Några av bloggarna som jag läser



http://blondaa.blogg.se
 

http://fokis.se

http://hofosho.blogg.se 

http://holenew.blogg.se 

http://apiina.blogg.se 

http://mariafanny.blogg.se

http://mpv.blogg.se

http://hejsoffi.blogg.se

http://eeandersson.blogg.se




Sent och mkt att göra

Klockan är snart halv 1 och jag har inte ens gjort hälften av det som skulle göras.
Vad jag ska / har gjort:

* Äta middag
* Duscha
* Ringa Bella
* Ta bort sminkrester
* Äta något. Typ äpple, fil eller müsli.
* Borsta tänderna
* Packa inför imorgon. Ska ju till Upplands Väsby för Larissa ska ha fest. :)
* Välja kläder inför morgondagen.
* Ha i hårprodukter, bodylotion, deo, osv..
* Ställa larmen på mobilerna och väckarklockan
* Gå och lägga mig.

Har säkert glömt att skriva nåt.. men aa det är vad jag kommer på nu :P

Ska bocka av listan fort som attan! PUSS <3



OMG!

Hahaha OMG vad pinsamt omogen jag var!! xD
Typ sååå wb fjortis! Jag var inte ens fjortis, ville bara vara det.. ush jag skäms..




DÅ:

 


NU:

 Konstig bild, men typ den nyaste som är sparad på denhär datorn. PUSS på er ! <333



orka

Hej! Orkar inte skriva. Ska packa, ska duscha, ska äta, ska ringa bella, ska.. ehm aa, massa mer !
Skriver sen,

PUSS



I skoooolaaan

Hej, är i skolan. Vi håller på med vårat radioprogram om Canada. Vi är jag och linnea och sen tre killar som inte gör nånting. De sitter typ och spelar.. haha..  vi kommer aldrig bli klara typ.
Efter skolan har jag inga speciella planer. Har försökt nå bella om vi kan träffas, men vet inte hur jag gör. För måste prata med henne om hon kommer på fredag eller inte.. jaja.
Nu ska jag hjälpa till med grupparbetet. PUSS <3


'

Till er som känner er besvikna på mig.

Jag är så jävla trött på allting.
Så jävla irriterad, arg, ledsen, besviken, förbannad, på allt.
Jag står inte ut med att folk har så höga krav på mig. Det kanske låter svagt. Men jag är trött på att folk förväntar sig nåt som jag inte kan åstadkomma. Alla verkar tro att jag är en superhjälte som gör allting perfekt helt felfritt.
Men folk blir jämt besvikna och arga när jag inte lyckas. Allt det går ut över mig och jag känner mig som en dålig människa. Jag tror att jag inte kan klara av nånting och ser mig själv som en falsk, opålitlig, elak, korkad och helt misslyckad person. Och det säger jag inte bara för att nån ska säga:
"Det är inte sant! Du är jättebra.. blablabla.." Utan jag säger det för att jag känner exakt så. Det är vad folk verkar tycka.

Jag kan må hur bra som helst ena dagen och andra dagen vänder det. Oftast misslyckas jag med allt samtidigt. Hela dagen blir bara pannkaka.
När jag ska vara
* en bra vän som ska komma ihåg att ringa alla, och ha tid att träffa alla, jag ska finnas där som stöd när någon är ledsen, jag ska bara tänka på deras problem och inte lasta över mina problem till dem, jag ska komma ihåg alla dagar som är planerade att jag ska träffa någon, jag ska hålla tider, inte bli lättirriterad, alltid vara på topp och mitt bästa humör, vara mer spontan och åka iväg bara så där, annars är jag tråkig.. osv.

* en bra storasyster som alltid ska vara på gott humör, leka, trösta och finnas där när någon är ledsen, inte ta ut ilskan på mina småsyskon, hjälpa till med tandborstning, läggdags, läsa sagor, klä på kläder, om någon blir törstig, sätta på filmer.. osv.

* en bra dotter som hjälper till med disken, tvätten, småsyskonen, matlagning (ibland), inte strula till det med skjutsning, alltid vara glad och trevlig, inte prata om mina problem, inte göra dem irriterade eller besvikna, skaffa körkort, fixa plugget, bli vuxen och ta eget ansvar.. osv..

* en bra elev som sköter skolan, kommer i tid, gör läxorna, ta igen allt man ligger efter i, vara glad och tevlig, räcka upp handen, plugga inför proven, vara där hela tiden, inget skolk, inga försovningar eller sjukdomar.. osv..

* en bra person som alltid är glad och trevlig, inte vara ständigt sur och lättretlig, inte göra någon besviken, ta hand om min egen hälsa: som sova ordentligt, äta, träna, inte falla för idiotiska grupptryck för att försöka passa in, ha energi och ork, passa tider, hjälpa till, ta allt ansvar och bli vuxen.. osv..


Allt det där samtidigt blir svårt att hålla reda på. När jag väl klarat av en grej så blir resten pannkaka. Ingen människa kan lita på mig. Jag gör allting fel. Allting blir bara misslyckat. Jag blir förbannad när någon skäller ut mig för mina misstag, jag blir ledsen, men också förbannad på mig själv och tänker:
"Varför klarade jag inte det här? En så enkel grej."
Jag är så utmattad att jag funderar på att bara ge upp. Vem fan har egentligen nytta av mig? Varför försöker jag så mycket när jag ändå aldrig lyckas? Alla blir bara brsvikna gång på gång. Om jag bara försvann eller slutade försöka, skulle det vara lättare för alla andra då?

Jag vill bara att vissa personer ska förstå att jag verkligen försöker och kämpar, men jag orkar inte. Jag vill inte vara någon superhjälte som gör allt perfekt. Nu kommer ni säkert ha era motargument om att jag inte ens försöker eller att jag har fel inställning, eller att jag aldrig kommer att klara av att bli vuxen om jag tycker att det här är jobbigt.
Men tro mig, jag biter ihop ibland och tänker:
"Nu ska jag fan klara det här. De ska allt få se att jag faktiskt klarar av det här!"
Men jag kanske har för höga krav? Eller för låga? Inte vet jag.. Men jag vet bara att jag ständigt misslyckas och ingen runt om mig har någon lycka av det heller.


Det sista jag vill säga är bara att det jag vill få ut av det här är att ni ska förstå hur jag tänker, att ni ska förstå att jag verkligen försöker och kämpar för eran skull. Jag vill ju så gärna klara av allt utan konflikter och ständiga problem. Och alla misslyckanden och lyckanden har ett samband. Ska jag vara mer spontan och bara dra iväg till stan med en kompis för att vara en roligare och mer spännande vän, då blir det problem hemma med att jag inte har hållt tiden eller att jag borde ha planerat lite mer.. osv.. Sover jag inte ordentligt, har jag ingen energi till att vara trevlig, stannar jag hemma för att jag inte orkar och för att det precis har lugnat ner sig efter ett bråk hemma, så är jag en tråkig vän.. Jaa ni fattar nog.
Nu vill jag inte att folk ska tänka:
"Oj stackars dig! Vad jobbigt." Eller att folk ska tycka synd om mig och skriva tröstande kommentarer. Det här inlägger är endast för er som är inblandade i det här. Ni som känner att jag nångång svikit er, det är ni som ska ta åt er av det här. Om du inte blivit sviken av mig så ska du inte bry dig om det här inlägget.

Tänk till när du har läst.



Lååångt inlägg

Heej!

Håller på och viker tvätt, kom hem för typ lite över en timme sen. Vi skulle egentligen ha Öppet hus på skolan, men jag orkade inte stanna kvar. Har ändå bara gått där typ lite över en vecka.. så liksom vad ska jag göra för nytta där. Vi fick sovmorgon imorse, så vi började 12.35! Hur skönt som helst! Behövde min sömn kan man säga :)

Juste, idag när jag tog 16.19- tåget kunde ingen hämta mig från station, så jag tog bussen som kommer till kyrkan,då är det bara 1 km att gå. Men jag fick typ panik, för det är inga belysningar på hela vägen och det är en lång raksträcka på ett ställe där det bara är skog och helt bäckmörkt, så jag såg INGENTING!! Var rädd för vildsvin.. :S Men jag pratade med larissa i telefon så högt att djuren skulle höra mig och springa iväg.. hahah..

Juste, sen igår, då var jag i Väsby hos Larissa. Hon skulle egentligen komma hit till mig efter skolan, men mamma fick punka på bildäcket och kunde inte hämta varken mig eller larissa, och eftersom larissas mobil dog kunde jag inte nå henne och säga det. Om jag inte hade åkt till Väsby station och stått på framsidan av stationen, så skulle hon åkt raka vägen till mig och stått där på tågstationen ute i ingenstans och ingen hade hämtat henne. Men iaf, som tur mötte jag upp en förvånad Larissa och vi gick till Centrum och kollade lite.
Sen åkte vi till henne och lämnade grejer och åkte till Sollentuna centrum. Det är helt nytt där och otroligt fint! Värsta lyx gallerian,! Och så jävla stort att man gick vilse! :O

När vi kom hem till Larissa igen, åt vi och satt och pratade. Men när jag skulle ta 20.49 tåget och David skulle skjutsa mig, så hade poliserna spärrat av alla vägar, så man kunde inte komma fram. Det var typ ryska politiker som skulle fram. Fett drygt... Så iaf, de hade spärrat av för en halvtimme ungefär, och jag fick ta nästa tåg som gick efter en timme. Så jag och larissa gick ut med hennes kompisar. Jag kom hem 23.15 för tåget var lite sent också. BLÄ! :(


Nu ska jag fortsätta vika! PUSS <3

Btw, bilder från igår, kanske kommer sen (larissa har bilderna) <3



Rörig dag

Hej,  Den här dan har bara vart en konstig röra. Ska snart sova, men ska skriva lite fort.
Dagen började bra. Umgås mest med Jenny (eller Jennie?) , Linnea och Linnea. Fast vill lära känna de andra med. Men det kommer jag säkert att göra. Hm, aa iaf, jag hade kul i skolan, och vi började med ett grupparbete på mediekunskapen. Vi ska göra ett eget radioprogram.
Men senare på eftermiddan började yrseln komma och jag kände mig hängig och yr och trött. Så köpte en cola och en choklad för att piggna till lite. Det hjälpte i typ 10 minuter, men sen blev jag bara sämre, för hade behövt få i mig nåt nyttigt mellanmål med mackor eller frukt.
När jag skulle åka hem , så mådde jag ännu sämre och jagade upp mig mer och mer och inbillade mig massa sjukdomar och stroke , och trodde jag skulle typ dö.. haha. ..  Men iaf, satt och hyperventilerade hela bussresan och på tåget hem. Men lugnade mig på tåget, för när jag frågade tågkonduktören om vatten så frågade hon bredvid hur jag mådde och jag berättade lite och hon sa att hon var sjuksyster och att jag kunde vara lugn om nåt hände.

När jag kom hem somnade jag typ halv 5 och vaknade runt 9. Nu har jag ätit middag och frukt, och ska sova,
Imorgon är det bara en förmiddagslektion, sen åker jag hem och tar igen naturkunskapen på datorn. Laissa kommer till Tobo med tåget 16.18 typ, så hon stannar här till 19.00.  :)
Jaja, ska sova nu, så jag orkar imorgon. PUSS <3


 (vet att det är fjortisisaktigt att rita sånahär paintbilder, men jag gillar det) :P PUSS <3




Rostmacka och oboy <3

Heej,
Har precis duschat, nu ska jag ta rostmacka, och oboy, sen borsta tänderna och gå upp och kolla på nån gammal disneyfilm och sova! Mysigt! :)
Skönt att få sova utan nattsällskap inatt. I fredags låg jag och johanna och trängdes i min säng, och igår (lördag) sov ju jag, johanna och linn hos johanna, och det blev trångt och varmt, och jag låg inklämd i mitten med en kattunge som typ sliceade sönder mina händer. (Typ lekte och rev mig på händerna när jag sov). AJ!
Jaja, men nu ska jag fixa klart kvällsmaten, så jag hinner i säng i tid. PUSS och godnatt <3

 Jag saknar redan Chanel.. :'( Så sjukt mysig hund. Världens sötaste och snällaste hund. Kanske tar med mig Trulle upp (fettot till höger).



Min helg

Hej! Jag har haft fullt upp i helgen, så har inte bloggat.

Min helg:

Fredag:
Mamma hämtade mig från skolan, vi mötte upp johanna vid household och köpte en present till pappa. Johanna åkte med oss hem och vi hade en supermysig kväll. Jag, Johanna, mamma och pappa spelade ett eget spel, typ att vi skulle gissa vilken kändis man var.

Lördag: Mamma väckte mig och johanna klockan 9 och mamma, jag, johanna, elli, inez och oscar väckte pappa med "Ja må han leva", och frukost på sängen. Klockan 15.00 åkte hela familjen + Johanna till Dragon Gate, och vi hämtade upp Henka, Vickie och bebisen (Hampus) på vägen. Pappa visste ingenting, det blev en liten överraskning. Så vi åt china-buffé och hade en supertrevlig kväll. Efter middagen skjutsade mamma hem Henka, vickie och hampus, och pappa skjutsade mig och johanna med andra bilen, hem till johanna. Jag och johanna var ensamma hemma, och senare kom Linn dit. Vi hade en väldigt rolig kväll, med mycket skratt.

Söndag: Linn tog 15.15 bussen hem. Jag tog 15.37 bussen hem. Vi fick skjuts dit och johanna höll mig sällskap tills bussen kom. Pappa hämtade mig från hållplatsen, och när vi kom hem, var Hanna (min gudmor) och Leon (hennes son) här för att hämta Chanel. De är fortfarande kvar. Vi har precis ätit middag, och sitter och fikar i köket. De ska snart åka, och det kommer att bli VÄÄÄLDIGT tomt utan Chanel. Ush vad jag kommer att sakna henne!!! :'(

Hoppas ni hade en bra helg, PUSS <3






A och O

Heej , jag ar i skolan. Bara sa ni vet sa funkar inte ni vet bokstaverna som ser ut som ett A med prickar over och O med prickar over. Sa far skriva med a och o.
Em, slutar 15.35 idag och ska traffa johanna i stan, och sen drar vi hem till mig och sover hos mig. :)
Imorgon fyller pappa ar sa ska kopa present till han idag i stan, om jag kan lana pengar av mamma sa lange.
Forresten, jag alskar skolan! Det kanns sa mkt battre nu, och det verkar vara en mer oppen klass. Men guud det ser ju helt knappt ut med a och o... jaja  , nu ska jag ga innan lararen marker mig. Man far inte sitta pa bloggen eller bdb, facebook osv.. Ha det bra, PUSS <3



Extrapengar

Heej!
Tänkte bara säga att här står jag och viker ihop och hänger tvätt . Kul? Nä. Men jag har lovat. Ska göra det i veckorna, för då får jag hela studiebidraget + 300 kronor. Men behöver ju pengar nu så jag kan handla julklappar. sen ska jag köpa mina uggs :)
Okej ska fortsätta vika nu, puss <3



hej

Heejsan , var i skolan idag som vanligt, men mamma hämtade mig typ halv 2 för vi skulle till läkaren. Det gick väl sådär. Sen hämtade vi barnen och åkte hem.
Typ det. Inget speciellt att skriva, så det får duga.
Puss. <3



Stan med larissa , mm.

Heejsaan!

Tänker bara skriva lite snabbt. Dagen har varit suuuper! Har varit glad hela dagen och trivs faktiskt på John Bauer. Först åkte jag med Emelie på tåget på morgonen, sen kom jag till skolan, och lärde känna massa nya människor och spelade pingis med dem på rasterna och hade roligt på lektionerna :O Sen hade våran grupp redovisning och jag skulle läsa upp en grej för klassen, och jag var inte ens nervös? :O
Jaja, sen så efter skolan åkte Roxanne in till stan och var med mig och sen kom larissa med tåget och roxanne var med oss ett tag, och så åkte hon hem. Jag och larissa gick runt. Köpte ingenting. Jo en glass och mat på Subway. Jag tog 19.19 tåget och larissa tog 19.13 och Isabelle var på station så vi åkte tillsammans och pratade massor :)
Jaa, sen kom jag hem.
Har vart en underbar dag och massa nya och gamla vänner. KUL! :D

Ska duscha nu, sen sova, God natt, PUSS <3



Stan med larissa , mm.

Heejsaan!

Tänker bara skriva lite snabbt. Dagen har varit suuuper! Har varit glad hela dagen och trivs faktiskt på John Bauer. Först åkte jag med Emelie på tåget på morgonen, sen kom jag till skolan, och lärde känne massa nya människor och spelade pingis med dem på rasterna och hade roligt på lektionerna :O Sen hade våran grupp redovisning och jag skulle läsa upp en grej för klassen, och jag var inte ens nervös? :O
Jaja, sen så efter skolan åkte Roxanne in till stan och var med mig och sen kom larissa med tåget och roxanne var med oss ett tag, och så åkte hon hem. Jag och larissa gick runt. Köpte ingenting. Jo en glass och mat på Subway. Jag tog 19.19 tåget och larissa tog 19.13 och Isabelle var på station så vi åkte tillsammans och prattade massor :)
Jaa, sen kom jag hem.
Har vart en underbar dag och massa nya och gamla vänner. KUL! :D

Ska duscha nu, sen sova, God natt, PUSS <3



Stan med larissa , mm.

Heejsaan!

Tänker bara skriva lite snabbt. Dagen har varit suuuper! Har varit glad hela dagen och trivs faktiskt på John Bauer. Först åkte jag med Emelie på tåget på morgonen, sen kom jag till skolan, och lärde känne massa nya människor och spelade pingis med dem på rasterna och hade roligt på lektionerna :O Sen hade våran grupp redovisning och jag skulle läsa upp en grej för klassen, och jag var inte ens nervös? :O
Jaja, sen så efter skolan åkte Roxanne in till stan och var med mig och sen kom larissa med tåget och roxanne var med oss ett tag, och så åkte hon hem. Jag och larissa gick runt. Köpte ingenting. Jo en glass och mat på Subway. Jag tog 19.19 tåget och larissa tog 19.13 och Isabelle var på station så vi åkte tillsammans och prattade massor :)
Jaa, sen kom jag hem.
Har vart en underbar dag och massa nya och gamla vänner. KUL! :D

Ska duscha nu, sen sova, God natt, PUSS <3



Tråkig blogg = inga besökare

Vad hände med besökarna? Får försöka skriva roligare inlägg och kanske göra om bloggdesignen och headern igen. Kul med omväxling!
Men skulle ju sova för ett tag sen. Har bara suttit och käkat polkagrisar, och läst bloggar. Men nu pallar jag inte sitta här mer. Ska faktiskt ta en kopp oboy, sen sova på riktigt.

PUSS <3


 See you tomorrow ! <3



Kort

Heejsan ,

Jag orkar inte skriva så långt. Men idag var första riktiga skoldagen på John Bauer, och det gick väl bra. eller nåt. Asså ingen typ pratar med mig.. Hahaah, men det ändras nog sen. Förhopningsvis. Jag saknar kompisarna från GUC JÄTTEMKT! :(
Men det här är en bättre skola än GUC iaf. Och förhoppningsvis blir jag inte mobbad, haahah :D
Har pratat med larissa hela kvällen typ. Först massa telefonsamtal , för vi skulle beställa biljetter för New moon, och så ska vi till stan imorgon också, sen msn.
Men nu ska jag äta kvällsmål, sen sova i TID för en gångs skull.

PUSS <3


 Stan med dendära sötnosen där bak imorgon <3



Bra dag.

Heejsaaan <33

Jag var ju på sminkning idag med Johanna :)
Det blev jättebra och är nöjd med allt. Man fick ju smink för 495 kronor också. Så tog en återfuktande ansiktsspray, ett puder och en rouge. Är såå nöjd! Hade jättemysigt med dig idag, bästavän <3
Efter sminkningen gick vi och kollade runt i en halvtimme innan allt stängde. Jag hann köpa min efterlängtade skor från New Yorker! :D Tack mamma ! :)

Förövrigt kan jag berätta att det var min sista dag på GUC idag. Sorgligt att lämna kompisarna. Men skönt med en förändring och börja om på nytt. Kommer säkert att träffa tjejerna igen :)
Imorgon blir det alltså John Bauer för min del. Spännande! Och fick reda på att en halvt känd bloggare ska gå i min klass :O Ni vet han Blondaa ? :O Jaja, men nu får ni bilder på köpen, och sen ska jag ta en snabbdusch! PUSS <3


  



Onödig lektion.

Heej!
Seriöst. Våran lektion är bara sååå onödig. 2,5 h lång och vi ska bara söka lite bilder på google och komma på en idé om hur vi ska göra en vägg.. asså jag fattar inte nånting.
Jag är trött, har ont i huvet och vill bara gå hem. Men jag ska till stan sen. Jag och johanna ska ju till Mace Up Store. Jaja, skriver kanske ikväll. PUSS <3
.

Varför finns det ingen personal!!!?

Asså jag fattar inte. Varken syon eller skolsköterskan är här idag. Skulle ju lämna in ett papper till han om skolbytet. Byter ju förfan imorgon! Hur ska jag göra nu då.. Men får väl ge pappret till mentorn eller nåt då. Sen så skulle jag hämta ut min tillväxtkurva från skolsystern, för har läkarbesök på torsdag. Men självklart är inte hon heller här. Syon är i London och skolsköterskan är ledig. Av alla dagar, just idag. De brukar vara här från måndag till fredag liksom.
Och förresten så vet typ ingen hur man startar om en dator. Alla tror att när det inte går att logga in på sin användare på någon dator så är det datorn eller MAC datorn som det heter sönder. Jag hör jätteofta: "Den där funkar inte." Och så säger jag bara jaha, och startar om datorn. Och vips så går det helt galant att logga in.
Trodde folk på den här skolan skulle vara lite mer tekniska eftersom man ändå använder datorn dagligen.
Jaja ska leta upp min mentor nu. PUSS <3
.

.

Seriöst. Allt irriterar mig just nu!



Sov gott

Oj! Nu är klockan mycket. Jag ska äta , sen gå och sova. Godnatt <3



Tråkig blogg

Okej , förlåt. Jag har varit sämst på att ladda upp bilder den senaste tiden. Jag skriver bara oändligt långa inlägg som inte ens är intressanta för andra att läsa. Om ni ens läser så känner ni säkert att ni läser bara för att ni måste. Men vill försöka få min blogg intressantare , men vet inte hur. Kortare inlägg, med bara det viktiga innehållet, och meera bilder. Och kanske andra inlägg som inte bara handlar om vad jag gör på dagarna. Typ en tanke, en låt, nåt plagg jag ska köpa.. eller fråga om något, jämföra gamla och nya bilder. Jaa ni fattar nog.
Ska försöka, men har inte alltid tid att lägga ner så mycket på bloggen.

En förbättring ska ske snart. Och kanske en ny design med. :) PUSS <3


 Söta va?! Chanel och Ronja blev typ bästisar. (Ronja är Peters och Camillas hund).



Mysig dag med bästavän <3

Hej!

Jag sitter och äte jätteäcklig chokladglass som smakar rumpa. Den stod framme igår kväll och hann smälta och sen har nån lagt in den i frysen igen och den har stelnat. Det är segt och äckligt. Känns som om någon har dreglat i den eller nåt. Blää!

Hur som helst så var jag i Uppsala idag med Johanna. Vi skulle på Mace Up Store, men vi bokade tid för imorgon istället, för det var så sent när vi kom dit. Så vi gick runt lite och kollade i affärer och jag hängde undan ett par skor som jag ska köpa imorgon. :) Ska köpa leggings också. Svarta med nitar på sidorna. Och kofta.. och jaa massa mer! Vi tog iaf 17.00 bussen från stan med Josef (johannas familjs fosterbarn). Och så träffade jag Sophie på bussen också när johanna och josef hade gått av. Imorgon är det sista dagen på GUC. Och då menar jag verkligen SISTA. För nu är det ju bestämt att jag byter på tisdag. :)

Jaja, hoppas ni haft en bra dag. Jag har haft jättekul med Johanna i alla fall! <3

Btw, hoppas ni gillade mitt inlägg igår som jag gjorde om Samba. Jag grät asmkt åt den. Och det gjorde mina föräldrar med. Men hon finns kvar i mitt hjärta <3



Till minne av Samba.


Samba älskling. Jag saknar dig nåt så fruktansvärt. Jag har ont i hjärtat, och det känns tomt nu när du är borta. Vi har upplevt allt tillsammans. Vi har haft varandra hela livet. Vi blev 16 år tillsammans. Nu var det dags för mig att leva vidare på egna ben. Men det är svårt. Du har alltid funnits där, och nu helt plötsligt finns du inte kvar.
Du var den enda som fanns där varje natt. Den enda som inte svek. Du låg bara där i min säng och gjorde mig sällskap, och du förstod på nåt sätt när jag var ledsen. Du såg på mig på ett tröstande sätt när jag satt och grät.
Den 21 oktober 2008 satt jag och bad om att du skulle överleva ett år till. Åtminstone ett år. Jag behövde dig i min jobbiga period. Jag var inte redo att släppa taget. Det otroliga var att den 21 oktober 2009 (exakt ett år senare) blev din sista morgon. Det var den sista morgonen jag vaknade upp med dig vid min sida. Det var den sista morgonen jag rörde vid din mjuka päls. Det var den sista morgonen du såg på mig med din tröstande blick när jag gråtandes såg dig ligga på veterinärsbordet. Det var den morgonen du tog ditt sista andetag.
Det här är en jobbig period för oss alla efter att du har försvunnit. Men en sak är säker. Det är att du alltid kommer att finnas i mitt hjärta. Minnena lever kvar i mig och kärleken kommer aldrig att försvinna.
Jag älskar dig Samba <3





R.I.P Samba, en viktig familjemedlem 1993-21/10-2009 <3




Förlåååt larissa! :'S

Hejsaan, resten av min kväll har gått åt att ringa Johanna och Larissa typ.
Johanna och jag pratade i säkert en och en halv timme. Vi ska på Mace Up store imorgon om det finns tider kvar, men annars blir det bara mys på stan.
Sen ringde jag i alla fall Larissa. Hjärtat, jag hade helt missuppfattat henne. Vi skulle på stan i fredags, men så smsade hon på torsdagen och jag trodde hon skrev att hon inte kunde på fredagen, så jag var helt inställd på att det inte skulle bli av förens nästa vecka. Så jag åkte hem på kvällen precis som vanligt, och så hade hon åkt in till stan och väntat på mig! :S Stackarn.. :( Fick i vilket fall reda på idag att hon åkt in och allt, och herregud vilken ångest jag har haft nu, så ringde till henne och förklarade hela grejen. Men vi ska i alla fall till stan nu i veckan, och ska inte klanta till det då!
Jag är lite slarv-maja.

Men nu ska jag göra lite fint med bilder på samba och sånt som jag laddar upp senare, Ha det bäst <33



Ni missade väl inte

Heej förresten!! Jag kom på att jag missat skriva en grej på bloggen. Nämligen: Ni missade väl inte Singing bee celeb i torsdags?! För det råkar vara så att min gudmor Hanna Wilenius var med där! Jag såg det, men om ni missade det så kan ni gå in här och se programmet http://www.tv3.se/play/224065 
Förövrigt har jag haft en trevlig kväll, och hoppas att ni också har haft det. Nu ska jag ringa Fanny, Larissa och Johanna för att kolla lite grejer och sådära! PUSS på er <33



Utvilad

Hej!

Gissa hur länge jag sov idag? Jag somnade nångång efter 10 och sov till 1 idag. Logiskt? NEJ! Hahah , typ 15 timmar. Men det är nog efter att jag sovit så dåligt hela veckan. Som när jag och johanna somnade typ halv 4!
Gick och la mig tidigt igår, så det blev inga fler inlägg.
Jag var typ astrött redan vid halv nio och höll på att somna i soffan, och inez och oscar ville att jag skulle hjälpa dem sätta på en film, men jag föreslog att vi kunde sova i mitt rum och kolla på nån gammal VHS film. Och det ville de mer än gärna! Så vi tog upp chips och läsk och kollade först på nån kort film som handlade om kaniner, haha,  sen kollade vi på dalmatinerna, är det 100 eller 101? Kommer inte ihåg! Jättemysigt. Men jag och tvillingarna var såklart de första som gick och la oss, mamma, pappa, peter och camilla satt och åt gott och drack vin och pratade, medans barnen Elli, Olivia och Nelly sprang runt och lekte. Olivia och Nelly är Peters och Camillas barn och de är tvillingar. De är väl typ 6-7 år gamla och jag kan verkligen inte skilja på dem! :S


Men nu ska jag gå. Vet inte vad som händer idag. Gästerna är kvar tills imorn. Ha det bra, PUSS <3



Jag är lyckliiig idaaag! <3

HEEEJ !! <33

Jag hann aldrig ladda upp nåt igårkväll eller idag, men det blir ett inlägg nu istället! :)
Igår sov johanna hos mig. Hon kom med en senare buss hem till mig, och vi hade en väldigt rolig kväll! Fast vi var väl upp lite för sent. Vi somnade kanske efter 3.. Sen var vi så trötta på morgonen att vi lyckades försova oss! Lyckat. Typiskt mig. Och typiskt Johanna. Men det brukar inte vara typiskt oss båda att vi gör det när vi sover över hos varann. För då är vi 2 och kan väcka varandra. Men idag hade vi otur. Fast som tur hade jag idrott som jag ändå inte skulle gå på, (får inte anstränga mig enligt min läkare). Så kom till nästa lektion. :)

 (Vet att jag alltid har gamla bilder på oss, men vi tar typ aldrig bilder, konstigt nog )




Resten av dagen har varit riktigt bra! Har mått så bra hela dagen! Asså jag är så himla glad idag!! :D

Varför jag är överlycklig idag:

1. Jag och johanna träffades i stan på lunchen och åt på Subway.
2. Alla har varit väldigt glada och trevliga i skolan idag.
3. Lärde känna nya människor.
4. Jag hade möte med SYVen och mentorn på John Bauer gymnasiet med pappa. Och JAG KOM IN!!! :D GRATTIS TILL MIG!! :D
5. Det är fredag och helg, jag kan sova ut.
6. Vi har gäster här (mammas och pappas kompisar och deras barn) och det är trevligt med god mat och chips och glass och allt vad det är tills ikväll! :)
7. Ska på Mace Up Store med bästavän i helgen!

Jaa , ungefär det! WOW jag är possitiv nu. Jag älskar mitt liv just nu , hahaha :D Okej , nu ska jag göra massa annat, ha en trevlig helg !

PUSS från miig <3


I skolan

Helluuw,
Sitter i skolan ,och det har varit en ganska bra dag faktiskt. Jag är på bättre humör idag, och hann med rätt tåg för en gångs skull, men kom ändå sent, för fick inte plats i skolbussen, så fick ta nästa.
Skulle till stan imorgon med larissa, men det blev inställt, så johanna kanske kommer hem till mig idag. Får se vad mamma säger, annars åker jag kanske till henne.
Imorgon är det min sista skoldag här på GUC , tror jag.  För det är ju imorgon som jag ska träffa Syven och mentorn med mamma och kolla i kursplanen och se vad jag behöver ta igen osv.. Men tror som sagt inte att det blir några problem så är ganska säker på att jag börjar på JB på måndag. :)
Hoppas ni har haft en bra dag, PUSS <3
.
.
.

Huvudvärk!

Hejsan,  har inte mkt att skriva egentligen. Skulle till Stan imorgon med Larissa, men vi bestämde att fredag blir bättre, för då slutar larissa tidigare, så vi hinner med mer.
AJ! Har sån huvudvärk! Det känns som om jag håller på att bli förskyld. Men hoppas det går över. Just därför behöver jag sova nu.

Sov så gott <3


 Kolla vad jag hittade när jag kollade bland gamla bilder på datorn. Det finns sååå mycket bilder! Och det är så himla roligt att kolla bland gamla foton ibland! :D Det är jag när jag var typ 9 år eller nåt sånt.

PUSS, gonatt <3



Irriterande!

Alltid när jag sitter på stadsbussen efter skolan på väg in till stan, så kommer det fler och fler som går på under resan, och tillslut är det fullpackat.
Men en grej som jag verkligen inte förstår. Jag sitter på platsen närmast fönstret och drömmer mig bort när jag kollar ut genom fönstret. Och så märker man precis att någon (typ en kärring) är på väg att sätta sig. Men istället för att säga: "Ursäkta, kan jag sitta här?" Så sätter de sig med sitt stora feta arsle rakt på min väska och alla saker som ligger på sätet bredvid mig, så man får typ dra ut väskan och kärringen får hålla på och lyfta upp rumpan medans jag sliter ut väskan. Så JÄVLA irriterande att de inte kan säga till innan eller vänta tills jag lyft undan väskan!!
Det här händer mig jämt kan jag säga.




Hur som helst, är jag hemma nu. Samåkte med Mimmi och Emelie på tåget, och alla gick av i örbyhus och där stod föräldrarna och väntade med bilarna. Mamma håller redanpå att laga mat, och jag sitter här och slösar min tid. Men ska nog gå och hjälpa mamma nu.

PUSS <3



Grå dag.

Heeej, är i skolan. På GUC och har datorkunskap. Jag känner mig deppig idag. Alt är grått och trist. Känns redan som om jag har bytt till John Bauer, så det känns jättekonstigt att vara här. Det har ju vart lov och har inte varit i skolan nu på måndag och tisdag. Så jaa, har inte varit här på länge. Därför känns det konstigt.
Är typ deppig bara för att jag är på GUC. Är glad att jag valde att byta.
Idag har vi bara 2 lektioner. Först datorkunskapen som är nu, och sen tryckteknik tror jag. Men båda lektionerna är typ 2,5 h så vi slutar typ 2 idag.
Får se om Johanna kan träffa mig idag i stan eller om vi kan åka hem till nån av oss. Hon lyser alltid upp min dag. <3
Nu ska jag ta en rast, och köpa godis på cafeterian.
PUSS <3

 

 

Bästavän i midsommras, love you <3




 

 

 


Godnatt <3

Skriver ett inlägg direkt, för mamma ska ha datorn tydligen. Och jag måste sova.
Imorgon ska jag till GUC.. ush är nervös för känns som om de kommer ba: "Vad gör du kvar här??"
Jaja, det klarar jag nog av. Men nu ska jag som sagt sova.  PUSS <3

 I still miss you <3



HAHAHAHA!!

Jag och Larissa står i mitt rum framför spegeln och tuperar håret inför halloweenfesten.

Jonathan: - Vad gör ni?
Larissa: - Tuperar håret.
Jonathan: - Ööh.. vad är det?
Jag: - När man borstar upp håret så det blir rufsigt, typ.
Jonathan: - Okej..

Senare på kvällen sitter vi och äter middag och Jonathan kollar på Larissa.

Jonathan: - Ditt hår är inte lika.. eeh, vad kallas det nu igen? Det är inte lika friterat längre.
Jag och Larissa: - HAHAHAHHAHAHAHAAA!!!



Hemma idag.

Heejsan! <3

Har inte bloggat nåt på hela dagen. Skriver lite om dagen nu.
Idag Var jag hemma, för vaknade typ assent och så var jag ju osäker på hur jag skulle göra med skolan. Så ringde till SYVen på John Bauer. Nu är det bestämt att jag vill byta. Ska träffa SYVen och nya mentorn med mamma eller pappa i veckan och prata. Då avgör de om jag får komma in. Men tror inte det blir några problem.
Börjar i såfall till måndagen nästa vecka. Så nu måste jag gå resten av veckan på GUC. Antagligen tror min klass att jag slutat igen, och kommer ba: "Men hallåå, har inte du bytt än??!"  Pinsamt! Men jaja.

 Jag och Elli idag <3

Idag åkte hela familjen till Uppsala till ÖB, Coop och lite annat och handlade vinterkläder till Elli, Inez och Oscar, och så handlade vi mat och lite så. Vi stannade till på Kappahl innan vi åkte hem och jag fick äntligen vantarna som jag velat ha så länge. Det är typ världens skönaste vantar! :D
På hemvägen såg vi massa vildsvin som sprang på åkern alldeles intill vägen. Man såg inte så bra för det var mörkt. Men ush vad läskiga de var! :S

Vi köpte polkagrisar och små glassar
som var lika små som små chokladpraliner.

   Mamma och Chanel.

Men nu ska jag kolla upp schemat inför imorgon. PUSS <333



Min racerkatt.

Hej igen. Sitter och äter kladdkaka med gammeldags vaniljglass och päroncider. MUUMS !

Btw, Haha ! Vet ni vad som hände imorse? Jo både Chanel (lånehunden) och Trulle (min katt) sov i min säng igår kväll. Men Chanel gick senare på natten. Iaf, klockan halv 5 imorse vaknade jag av att Trulle typ racear runt i rummet. Man hör hur klorna dras mot golvet och hur han slirar runt och hoppar och virvlar och dunsande när han slår kullerbyttor. Jag blev typ helt förvånad och undrade vad han höll på med. Var helt yrvaken och första tanken var att han jagade en råtta eller nåt. PANIIIK!  Men jag såg ingen råtta, så antingen så var det en fluga han jagade eller så har min katt bara blivit kockobeng.
Hur som helst blev jag irriterad för jag kunde inte somna när han "åkte skridskor" runt hela rummet, så började fräsa åt han att sluta, men det hjälpte inte. Han lugnade iaf ner sig efter ett tag och jag kunde somna om.
Nu efteråt är det ganska roligt när jag tänker på det. Ser det framför mig när han springer runt i rummet helt galen. HAHAHAH XD





Hoppas ni har haft ett skönt lov förresten och att första skoldan efter lovet inte var allt för jobbig! God natt på er , PUSS <333



Segkväll.

Hej !
Har bara segat i soffan hela kvällen. Kollade på Ullared och Grannfejden , haha varför vet jag inte. Det är typ kärringprogram, men det var den kanalen som var på och ingen orkade byta. Hahaha.
Är typ 99,9 % säker nu att jag byter. 0,1 procent står väl för om det skulle bli nåt krångel och om jag råkar ändra mig. Men ska ringa till JB redan imorgon bitti och stämma av hur jag ska göra, om jag kommer dit med detsamma imorgon eller om jag ska till GUC sista dagen.
Ska snart dra och duscha, ska bara kolla lite bloggar, sen kanske ett sista inlägg. PUSS <3





Minnen <3

Tänk vad mycket vi tre har gått igenom tillsammans.
Vi har känt varandra sen vi var spädbarn.

Och vi håller fortfarande ihop,
Och kommer alltid att göra.
Love you <3


Skara sommarland sommaren 2004:          Halloweenfest hösten 2009:





Besök på John Bauer.

Heejsan! <3

Idag var jag på John Bauer och "hälsade på", och är ganska nöjd med besöket. Det är en mysig liten skola och utbildningen har ett bra upplägg. Det är anpassat till arbetslivet så likt som möjligt. Klassen vet jag inte än vad jag tycker om, för hann knappt prata med dem. Vi hade lektion där läraren mest stod och pratade, så man kunde inte precis sitta och snacka. Fast det gjorde klassen i alla fall. Snacka om stökig klass!! :O Men det har ju varit lov och alla var väl rätt uppspelta av att träffas igen och mkt att berätta om fester på lovet osv..
Men håller på o pratar med mamma om hur jag gör. Men är nästan säker på att jag byter till JB. :) Men ska bestämma mig tills imorgon. Det är bråttom nu.

Efter besöket på JB idag, åkte jag in till stan och köpte macara och foundation. :) Bara så sjukt dyrt! En mascara och en foundation för 300 spänn! Men men , ska ta nåt att äta nu, har inte ätit middag än. PUSS <3





Gonatt-inlägg

Heej, nu är klockan mkt och jag ska soova, är så trött efter igår kväll. Vi gick och la oss typ 6 på morgonen, och gick upp typ halv 12!!
Pratade med Johanna i telefon, och herregud vad jag saknar henne!! Hon ska kanske med imorgon till JB. Men måste fixa allt inför imorgon, packa väskan, ta fram kläder som jag ska ha, och kolla upp tågtider o sånt. Hoppas ni har haft ett UUUNDERBAART lov!! <33

 Vet inte varför jag laddar upp den. Gammal bild från förra nyårsafton, gillar bilden. Jag och lillebror <3


Söndag kväll.

Heej igen , Bella och Larissa och alla åkte hem vid 6. Eller vi skjutsade först Larissa till 18.11-tåget, sen åkte vi och skjutsade Bella, Vickie, Henka och Hampus hem till Tierp.
Hahaha , det hände en aspinsam grej när jag och Bella hade följt Larissa till tåget. För när vi ska gå tillbaka när larissa klivit på tåget, så kommer det ut ett helt gäng med tonåringar, och man hör när de ba: "Vilka är det där? Vilka är det dääär? Kolla!" Och jag såklart är typ asskabbig och ofixad, med gammalt smink sen igår , mjukiskläder å allt. Så jag typ skämms och vi går fort tillbaka till bilen, men när vi ska hoppa in i bilen så är de typ precis bakom oss, och det är fullt i våran så kallade muppbuss, med bebisen som skriker, 2 hundar som hoppar omkring i bilen och jaa så ska vi hålla på o krångla med att få upp stolen för att komma bak, och tonåringarna glor. Jag och bella SKÄMS IHJÄL, och när vi väl trodde de va över och skulle åka iväg så tutar mamma när vi åker förbi ungdomarna, så de kollar efter oss och jag och bella slänger oss ner i säterna och asgarvar och skäms.. . HAHAHAH XD

Nu har jag städat mitt rum efter att hulliganerna sovit där inatt. Och sitter och spelar nåt chattspel med Larissa ,. Men ska snart gå upp och ta Ben&Jerrys och kolla på film. Imorgon ska jag btw kolla på nya skolan (John Bauer) sen så bestämm,er jag  JB eller IT.
Nu ska jag chatta med larissa, hahah ,  PUSS <33





Bilder

Heeejsan!

Sitter här med Bella och Larissa,  Alla har åkt förutom Vickie, Henka, Hampus, Bella och Larissa. Larissa stannade längre och valde att åka hem med tåg istället för att åka med de andra.
Gårdagen var väl okej kul , Först hade vi skitkul, men senare på kvällen blev typ alla hyper. Vi var liksom Jag, Larissa, Bella, Jonathan, Basse, Simon och Robin, och alla skulle sova i mitt rum, men jag och Larissa rymde in till småsyskonens rum där det var lugnt och tyst! Haha :D

Igår skulle typ pappa gå en "spökpromenad" i skogen med oss ungdomar, men jag typ snubblade bara omkull och gjorde illa mig, fick grenar piskande i fejset och brände mig på brännässlor på hela benen! Fan jag blev bara sur, för ingen väntade alla bara sprang iväg och det var bäckmörkt och vi var typ helt lost!
Jaja, det var ändå en hyfsat lyckad kväll, Här kommer bilder:

                  

Deet var allt jag hade att bjuda på för den här gången, det finns myyycket mer bilder, men tog de roligaste! Hahaa ;) Ha det bääst, PUSS <33



RSS 2.0