Zombie

Fyfan vilken jävla bajsdag! Det minsta besväret är ju ändå mensvärken, huvudvärken och illamåendet.
Var uppe hela jävla natten och förökte få klart mitt projektarbete till skolan. Höll på fram till halv 6 på morgonen och var fortfarande inte klar. men då hade jag stått som en halvsovande zombie och pysslat och klistrat i flera timmar och det var typ en timme kvar tills jag skulle gå upp, så jag gav upp där och gick och la mig, somnade efter ett tag så han sova en liten stund och då kommer mamma in och väcker mig. Jag var helt död och frusen och stel och hungrig.. Ush den värsta känslan som finns, tillslut tvingade jag mig själv att gå upp och drack några koppar kaffe men fortfarande helt yr och halvsovande. Så fortsatte jag med projektarbetet men kom inte så mycket längre för sen var jag tvungen att åka till skolan när klockan var 11. Svimmade nästan på väg till tåget på morgonen, hann inte äta något hade knappt sovit och var helt stel och frusen och hade världens panikångest. Åkte iaf till skolan och köpte nåt litet att äta och väl i skolan så behövde jag typ ändå inte va där så fick åka hem igen, efterom projektet inte var klart och det var det enda vi skulle göra idag (att visa upp projekten).
Hela dan har jag känt mig äcklig och ful som en råtta. Ser ut som ett lik i ansiktet, kritvit glansig hy, finnar, gråsvarta ringar under ögonen, helt färglösa glansiga ögon, dålig andedräkt, slitet trassligt och fettigt hår och mens också.. (y)
Och kände mig helt slutkörd hela dagen. Mådde illa, var utmattad och trött, deprimerad, ångestfylld, ont i magen, ont i huvudet, stel, iskall och torr över hela kroppen, hostig, torr i munnen och hungrig som in i helvete. Allting bara snurrade och var helt yr och allt var overkligt, känndes som en dröm och hjärnan var typ inte igång, såg allt i slowmotion och kunde inte tänka klart, och varje steg var som att bestiga Mount Everest. Ush, har nog inte mått så där dåligt på riktigt länge. Minns typ ingenting av dan, kommer knappt ihåg att jag träffade jennie och johanna.. asså guuud.

Och som grädde på moset så hann jag inte med mitt tåg. Satt först och väntade på det i en timme och ville bara över allt annat att komma hem, men plötsligt ser jag att tåget står på perrongen läääängst bort utan att de sagt något i högtalarna. Tåget åker annars alltid från det spåret jag stod på. Så jag sprang genom stationen, genom tunnlar och trappor och genom folkmassor och försökte hinna med tåget, men precis när jag kommer fram så börjar det rulla. Det var fler som lyckades med samma grej som jag vilket resulterade i att bussen var fullproppad, och det var skrikande barn och massa krångel med vagnar och gamla tanter som skulle krångla sig av.. Sen skulle mamma hämta mig när jag visste när jag var framme, så tog en buss för att jag inte orkade vänta på ett tåg som jag annars skulle fått ta och sms:ade mamma och bad henne hämta mig, men ingen hämtade mig och jag hade projekt grejerna och väskan att släpa på med min extrema trötthet plus att jag blev heeeelt sjuukt kissnödig, så det var inte en härlig promenad direkt.. Nu är jag fett irriterad på allt, så ligger uppe på rummet och ska kanske sova en stund snart. Fyfan asså.
Vilken härlig dag va?

Känner att det blev ett otroligt uppfriskande och glatt inlägg nu.. får väl ta och pigga upp det med min älsklingslåt.


RSS 2.0