Söndagsångest

Helluuuw !

Bella kom precis hem. Och johanna ska snart ta bussen hem. Jag och bella planerade på att gå på bio, men jag vet faktikst inte hur det blir, vet inte om jag orkar. Men men  , ikväll blir det en lugn kväll med film och godis. Imorgon är det skola, uuuush!!! :(

Men vi ska skjutsa johanna nu, ha det bäst, PUSS <3

De "försvunna" telefonerna

Pappa springer in till köket när jag och johanna står och brer frukost mackor.

- Ida? Vart har du lagt telefonerna!? Är båda uppe på ditt rum som vanligt?

- Va? Neej!

- Men jag hittar dom ju ingenstans! Har letat på hela nedervåningen och dom är ingenstans!

- Okej..

Jag går raka vägen in till vardagsrummet och ser båda telefonerna ligga bredvid varandra mitt på vardagsrumsbordet där de brukar ligga. Ehm.. hade han letat ordentligt verkligen?


Visste ni att...

...jag älskar feta katter?

 HAHAHAHAHA!!! Jag dööör! Så jävla söt! Hahaha det ser ut som en tillplattad skalbagge! xD HAHAHAHAHA!!!!


Jag som brukar säga att Trulle är fet. Och kolla på den där liksom. Hhahaha!

Jämför:

 
Trulle                                                                    Fet katt


 En till fet katt.

Visst är dom söta? Haha fatta mysiga att krama! Typ mjuka stora gosiga magar. Hahaha, älskar feta katter! <3

Jobba som micrare

Johanna har en tendens till att micra saker alldeles för länge. Idag när vi skulle äta lunch så skulle hon micra en hamburgarbiff, den blev typ hälften så liten än den var innan. Helt ihopskrumpen och stenhård skruttig liten biff. Plus att den var bränd. Mums!
Nyss satt vi och drack oboy och så skulle hon micra sin. Den smakade bränd gammal fismjölk med rutten grädde och som om man hade smulat ner brända rester från en grill. Det var ju också mums!
Johanna du borde jobba som micrare! Eller finns det nåt sånt jobb? Hahah!

 Johannas GODA biff! Mmm.. Nu blir ni allt frestade va?

Tjockiskväll med bästavän <3

Hej!

Blogg.se är fortfarande helt stört, inte bara för mig och inte bara på den här datorn. Johanna har också problem med sin blogg. Jaja, får se om det försvinner sen. Förhoppningsvis.
Den här dagen har varit skit fram tills johanna ringde mig och frågade om hon kunde sova över här. Vi har haft det superroligt och supermysigt som vanligt. Var fan miljoner år sen man sågs känns det som! :O
Aja, vi ska iaf precis kolla på "Bäst i Sverige" och äta chips och godis.
Imorgon kommer Bellis hem och johanna åker hem. Blää vill inte tänka på att det är skola på måndag.. :(

Vet att jag har värsta bloggtorkan utan bilder och allt, men det kommer ska ni få se. PUSS<33

Seg

Hej, är typ helt virrig. Har knappt koll på tiden eller dagen eller om jag har bloggat eller inte. Hahaha :P Var hemma idag för att jag har fått en släng av magsjukan. Men allt känns redan bättre förutom att jag fortfarande är förkyld. Imorgon blir jag barnvakt, men ska fråga mamma om jag får ta hit nån kompis som sällskap.
Hm, ska typ gå och kolla på film snart och äta något gott. Är verkligen helt borta. Tror att det kan ha att göra med att jag sov till 2 idag. Sov som en stock enda tills då fast jag somnade innan 12 igår. Och så har jag suttit vid datorn HELA dagen tills nu. Har gjort 2 headers till bella och jävlar vilken tid det tog, men kul :D
Nu måste jag gå och lägga mig, Godnatt, PUSS <333


Fanny

Min blogg ser helt konstig ut. Inte det som ni ser, men mitt konto när jag loggar in typ där översikt och det står. Allt står på fel ställe och färgerna och ordningen är fel och saker saknas. Jag kan inte heller kolla på min statistik. Irriterande! :O
Men tänkte bara säga , förlåt fanny!! Jag har sett dina kommentarer och sms men antingen inte haft tid, inte orkat eller glömt bort att svara. Låter inte alls sjyst, men jag hör av mig gumman, ILY <3

Myskväll med mig själv.

God kväll! Jag ska upp och sova. Jag mår bättre nu. Det blev ingen vila, men ska sova nu tidigt istället ;) ska kolla på en film. Bella åkte ju till väsby idag. Och oj vad tomt det känns utan henne. :O Jag saknar henne redan! Blev typ helt sorgsen , men nu känns det skönt att bara få komma upp och somna ensam en natt. Kan somna när jag vill utan att bli atakerad och kittlad! Hahah nejdå, men jag saknar faktiskt henne.
Men på söndag kommer hon hem igen vad jag vet.
Imorgon blev inte festen av, så får bli nåt annat istället. Och lördag är jag barnvakt.

Nu ska jag sova, godnatt sötnosar <33




Jag älskar min Trulle <3


Fika, och hemma tidigare.

Hej snyggos!

Jag kom hem tidigare idag. Vaknade imorse, var bara väldigt trött, stressade iväg eftersom jag och bella försov oss, och utan frukost bara en kopp svart kaffe, sen när jag kommer fram med tåget till uppsala så känner jag mig helt svag i kroppen och har ingen ork i huvudtaget att ens stå på benen. Väskan vägde bly och benen ville bara vika sig. När jag kom fram till åhléns så svartnar allting och allt snurrar och känns som om jag ska falla ihop vilken sekund som helst. Men hann precis sätta mig på en bänk. Köpte frukt och en pucko men mådde bara illa, mådde mer och mer illa när jag kom till skolan. Satt och nästan hulkade inne på toan, men det kom inget. Men har antagligen fått mammas magsjuka, GREAT! :(

Gick till maten och käkade men orkade ingenting för mådde så illa, så åkte jag till stan och mamma mötte upp mig och vi skulle fixa min gamla mobil till bella, först låsa upp den och så köpa kontant kort. Det skulle ta 20 minuter att fixa om mobilen så jag och mamma tog en fika. Har iaf kommit hem nu så ska ta och vila efter det här, måste gå på festen imorgon! :P  PUSS <3






 Jag fick en mini-semla. Visst är den söt? :D

 Vi var på Belle shoes rea och mamma köpte ett par skor och en skitsnygg väska, typ brun fransväska, och jag kommer få låna den :D Och jag fick en liten kuvertväska och en mini-plattång för min har ju gått sönder.

Hej hopp kluvna topp!

Hej hopp kluvna topp! Det kom jag och bella på nyss.
Min dag idag var supeeer. Vi hade ju som sagt bara en kort dag idag. Stannade kvar och käkade lunch med erik och abbas. Sen åkte vi bussen till stan och jag skulle möta upp johanna från bussen , men fick hoppa på den istället och åka till hennes skola och käka lunch igen med henne, linn och lovisa tror jag hon hette.
Sen följde johanna med mig till psykologen och så åkte jag hem efter att ha provat lite kläder med johanna på Gina.
Vi kom iaf nyss hem från stationen. Vi åkte efter maten och skulle leta efter bellas mobil i snön, för hon tappade bort den imorse när mamma skjutsade oss till stationen. Men gissa vad? Jo två stora traktorer kör runt och plogar hela parkeringen, så det var kört. Vi sparkade lite i snöhögarna men hittade inget. Jaja, det får bli en ny mobil igen för henne då ;)

Ska duscha nu, sen sova. Godnatt, PUSS <3


Matte.

Heejsan , jag sitter i skolan , vi har matte, jag har glömt matteboken hemma, så jag får ha en lånebok. Men ska kolla skolmailen och sådär. Har inte gjort det på flera veckor! Hahah.
Jag måste börja skärpa mig.
Försov mig imorse också. vaknade typ en kvart innan vi skulle åka, bella hann med sitt tåg och jag missade mitt. Grattis till mig! Men som tur åkte Josef samma tåg som mig , så fick lite sällskap. :)
Vi har halvdag idag igen, så halv 12 ska jag äta lunch här i skolan och sen åker jag in till stan och möter johanna , sen till psykologen.
Imorgon ska bella åka till typ skövde med sin mamma, så hon är ledig på fredagen från skolan, så är hon borta hela helgen. Jag ska kanske på fest och sen får jag se om jag ska till johanna eller nåt på lördag.

Okeej, nu ska jag kolla mailen och fortsätta med matten. PUSS <3

Gästbloggning av IEJN (A)

Tjaa tjaa , alla skit schnögga readers !
Bell the Belle is heree ! .. nä jag bah skojja. men det e jag ;)  ska gästblogga det hära inlägget. (A)
så det här inlägget får ida stå för. Allt ni inte visste om denna freakade människa ! haha:D

För det första så är Ida världens mest underbaraste och  goaste person.
Ingen är mer typ , vänlig och givmild än henne ! :O

Hon har alltid funnits där för mig. Och det tackar jag för. Groft mkt. Hoppas jag kan göra samma jobb.
Tänkte göra värsta störda inlägget. but no. då menar jag typ, ida städar, och en bild på
när hon städar, osv i ALLA kategorier, men ni kommer bah ööhm, whuut ?!

Men faktiskt har ida en dålig sida. kanske på morgonen ? eller när jag bli hajjpad ?
när hon väl blir irriterad, är hon en djävul. haha ** )

om inte annat så är hon jävligt kul när hon blir hajjjpad.
okej kanske inte så när hon ska lixom  irritera. ni har säkert sett '' det rullande fingret ''

men även om hon är jobbigt sometimes, har vi alltid skit kul
fontänen * internt *
och ida är faktiskt den som betyder mest för mig. Det är hon som får mig gå upp på morgonen.
på riktigt .  och ida är faktiskt ett mirakel. vem lyckas föda fram och uppfostra en sån perfekt männsika ?

inte mkt, men ida, du är tamejfan bäst (A)<3


Halvdag

Helluuw, åkte hem med 12.19 tåget idag. Vi slutar ju 11.35 på tisdagar. Så himla skönt! :D
Så har vart hemma ett tag och läst i boken och ätit nudlar. Men ska plugga snart :(
Aja, dagen har iaf varit bra. Allt gick utan problem , men jennie var sjuk idag så jag saknade henne. Men men , ska käka nu , PUSS <3

Izabelle, jag älskar dig <3

Du är som min syster.
Du har fått mig på så mycket bättre humör sen du kom hit.
Du finns där som hjälp när som helst, och vi finns där för varandra för att verkligen bygga upp allt igen. För att klara oss igenom allt. Det blir bättre och bättre för varje dag. Jag läker inombords.
Tack vare dig står jag på benen och har lärt mig att rycka på axlarna åt vissa saker.
Du har lärt mig hur man är stark och självsäker.
Är det nåt jag är avundsjuk på så är det din självsäkerhet, din utstrålning och din styrka. Att du orkar kämpa dig igenom precis allt. Att du alltid klarar dig.
Har haft sjukt roligt de senaste 2 veckorna med dig. Vi har både pratat om viktiga saker och gråtit ut och vart helt galna och skrattat åt precis allting, gjort roliga videoinspelningar, (syftar inte bara på videoinläggen, det är videos i telefonen som bara vi kommer se och skratta åt) Klätt ut oss, skrattat, tagit bilder, skrattat vid matbordet, skrattat när vi ska sova, skrattat när vi borstat tänderna och sprutat tandkräm över hela badrummet, och massa, massa mer.
Du gör mig lycklig. Vet du det? Tack Izabelle för allt. Har alltid önskat mig en syster som dig.

Jag älskar dig min tok <3


Kakooor!

Jag är vrålhungrig, men åt för knappt 2 timmar sen. Måste ha nåt att äta! Men vill inte ha makaronpuddingen, är mer sugen på nåt gott. Typ choklad, godis, kakor? Nånting bara! Ska rota i skåpen. Om jag inte hittar nåt så tänker jag baka chokladbollar och äta upp alla innan Bella kommer hem (ironisk). Hon och mamma är hos morbror och lämnar tillbaka Tyson och pratar lite, så de kommer väl hem om en halvtimmer eller nåt.
Nu ska jag rota i skafferiet och sen mysa med Trulle (min kisse) <3


Jätteistappar



Vi har typ världens största istappar! Typ 1,5 meter långa som hänger från taket. Kanske borde slå ner dom , inte kul att bli spettad av en jätteistapp!

Bloggtorka, I know!

I'm home from school!

Jag och Bell sitter i köket och bella är hysteriskt glad , jag har faktiskt haft en bra idag! :D Jag var i skolan från 08.30 till 15.30! Exakt hela dagen och inga förseningar på hela dagen! :D Visst är jag duktig? Hann till och med sminka mig och fixa allt imorse innan jag åkte hemifrån!
Lyssnar på musik och väntar på maten, är vrååååålhungrig! Bella tvingar i mig godis. Bra det (Y)
Förövrigt ser resten av veckan inte så speciell ut förutom att jag, Bell och mamma ska på bio, och i helgen ska jag kanske på fest. Hmmm, men ska göra annat, PUSS <3


Stort sug efter Ben & Jerry's

Jag satt vid datorn nere i datorrummet, och bella satt med min laptop i mitt rum. Och vi hade en konversation på msn:

Jag: Bella jag har en bekännelse..

Bella: Jaså?

Jag: Mm..

Bella: Vad är det då?

Jag: Du kommer inte bli så glad...

Jag: Jag har ätit upp våran Ben & Jerry's glass...


Bella blev inte glad. Jag känner mig fet.. Hur fan kunde jag orka nästan hela paketet själv? Jag och bella delade på den i början sen la vi tillbaka den i frysen och jag var bara så himla glassugen.. :/


Besöksrekord!

Waaow! Besöksrekord! Hahah andra kommer med besöksrekord med typ 500 besökare jag kommer med 47! Men vafan det är ju mycket för mig! :D
Men nu ska jag och Bell borsta tänderna, sen blir det "Sagan om ringen" och sooova.
"The proposal" var bra :) Den var rolig, men handlingen är ju typiskt hollywood-filmer. Men sov så sött! PUSS <3



Bilden är suddig, jag vet. Men skyll på fotografen, Jonathan!

Videoblogg



Haha! Glöm inte att det är ett oseriöst videoinlägg. Som sagt jag och bella driver om fjortisarna.

Fjortis för en kväll!

Okej verkade inte vara tillräckligt många som var intresserade så jag gör ett vanligt inlägg med vanliga jag. Men tänkte ändå ladda upp lite bilder och ett video inlägg. Tänk på att det är verkligen inte seriöst, jag skulle aldrig kunna gå och se ut sådär.. haha! Men lite roligt var det. Bella är ju typ bara sig själv. Nästan. Hahaha, ne nu är jag taskig.
Imorgon är det skola och känner mig inte speciellt taggad, men jag måste.

Okej hoppas ni har haft en mysig söndag! Puss på er <3
























 Våran bögkompis som vägrade vara bög. Vi sminkade honom så fint och allt och så vägrade han att vara med i videobloggen och bilderna! :(









Det finns massa fler bilder men där var en del iaf! :D Hahah, nästa gång tar vi emo bilder! :D


Vad tycker ni?

Vad tycker ni? Ska jag vara fjortisbloggare idag och emobloggare imorgon? Eller ska jag bara ladda upp videoinlägget och bilderna som vanliga jag? KOMMENTERA!


Goodmorgoon!

Goodmorgooon!

Vaknade typ 1 idag! Hahah, Bella vaknade för ett tag sen så vi har precis käkat frukost. Igår (eller snarare klockan 5 imorse) blev det ju skräckfilm och choklad och kakor. Vi ställde klockan till tolv så att vi inte skulle sova bort HELA dagen, men alla sov som stockar och ingen av oss vaknade ens av larmet! men Jonathan vaknade typ lite efter det och var redan på väg hem när jag gick upp. Så nu har alla åkt och jag och bella ska bara ta en "bakis" dag och sega, äta skräpmat och kolla på film. Vi är ju inte bakis på riktigt men man blir ju riktigt seg när man varit uppe hela natten. haha, men hoppas ni har haft en skööön helg, PUSS <3


Fjortis/emo-blogg.

Nu ska vi se på film och sovaaa.
Vi har haft en suuuper kväll! Haha jag och Bella har gjort videoblogg och tagit massa fjortisbilder. Men jag kom faktiskt på en idé! Imorgon ska jag ladda upp bilderna och filmen oc det dära. Och så ska jag lådsas vara fjortisbloggare och dagen efter ska jag vara emo och vara emobloggare. Men vi får se. Annars laddar vi bara upp bilderna. We'll se. Men kolla bloggen imorn!

Nu ska jag som sagt se på film. Ha det bäst, PUSS <3




Med mina hulliganer till vänner.

Är med två hulliganer, hahah xD Bella och Jonathan plågar varandra hela tiden! Och jag sitter och ser på. Haha. Min förskylning har blivit värre men har inte längre ont i huvudet så har lite mer energi till att vara pigg och glad. Och så fick jag sova till 1 idag också , så är ju utvilad.
Hoppas att kvällen blir bra, den är iaf bra hittills. :) Men mina kompisar är på fest i Gottsunda, och hade velat vara där, men tyvärr var det andra planer inför idag.
Fast har ganska kul med galningarna ändå.
Vi ska kanske göra ett videoinlägg ikväll. Vi ska vara oseriösa och leka fjortisar och jonathan ska vara bög har jag och bella bestämt. han ska va typ som amir, bella ska vara kissie, jag ska vara typ ehm nån? paow? aja, hatar dom där fjortisbloggarna, men bella får inspirera mig hur jag ska vara en fjortis.. haha, ni får helt enkelt vänta och se.

Hoppas ni har en bra kväll, PUSS <3


Fuck it. Det är borta.

Jag hade en känsla nyss. hade velat skriva om den. Här på bloggen. Allt var så speciellt det ögonblicket, försökte få den starkare och tänkte skriva om det så den hade blivit starkare. Men den försvann. Nu är det bara en vanlig dag igen. Får hoppas lyckan kommer tillbaka nån dag.
Det kan vara små små saker som förstör. Minsta lilla sak kan förstöra stämningen och hela kännslan försvinner. Hade jag fått vara ifred och bara skriva och sitta kvar där jag satt så hade kännslan varit kvar. Men fuck it.
Måste tydligen fixa i hallen nu. Vi får gäster snart.

Sjuk!

Hej! :)

Klockan är snart tolv på natten och jag håller på att svimma av min förskylning. Bode egentligen sova, men har suttit och laddat ner massa musik från datorn till mobilen. Då har jag nåt att lyssna på på tåget ;)
Skulle egentligen åkt hem till Roxanne idag efter skolan, men jag mådde bara sämre och sämre. Var på första lektionen, åt lunch och gick på andra, men var bara där typ en halvtimme och så åkte jag hem. Jag har haft ont i huvudet, snorat, ont i halsen, svullna knölar i halsen som värker och är ömma, ont i öronen, lock för öronen och täppt överallt, svårt att andas, ont i bihålorna och mensverk. Inte precis bästa kombinationen att ha när man ska orka en hel skoldag.
Åkte iaf hem och hade tänkt sova en stund och sen åka till rox på kvällen, men fick inte. Men tur det, för förskylningen blir bara värre och hade inte orkat nånting. Har typ migrän och fryser. Skulle upp till Bella nyss och fråga om hon skulle komma ner och så helt plötsligt så blev det värsta ljusfläckarna för ögonen och det snurrade till. jag behöver sömn och en ipren.

Men nu ska vi kolla på film , så kommer jag antagligen somna. Hoppas jag blir frisk, för imorn kommer håkan, ann-charlotte, filip och jonathan. Vi hörs! <3

Tidigt hemma.

Tjoo, kom hem kvart i ett idag.
Vägrade åka till skolan imorse , men mamma sa att jag skulle försöka. När jag skulle ta tåget till uppsala, så var johanna också på tåget. Så vi höll sällskap och ingen av oss mådde särskillt vidare. Så vi tog en fika och pratade om allt. Jag mådde bättre av att prata av mig, men ångesten försvann inte, så jag bestämde mig för att åka hem, åkte alltså aldrig till skolan. Johanna gick till skolan som vanligt och jag tog 11.19 tåget från uppsala.

När jag kom till Örbyhus så handlade jag nudlar och tog bussen 12.25. Så var liksom hemma kvart i 1. Så himla skönt. Är ensam hemma med Tyson (morbrors hund) han är här tills Rudy slutar löpa. Men iaf, har lagat lite nudlar och ska äta, och sen ta en dusch och vila. Behöver lite tid för mig själv idag.

Mamma och Bella är hos tandis för bella har haft ont i tanden senaste dagarna. Men jag ska käka nu iaf. Skriver seeen, PUSS <3


Ett inlägg.

Heej! Har typ bloggtorka.. har inget att skriva om.. eller joo, men orkar inte.
Det har hänt massor sen jag bloggade sist, men jaja. Vi kollade precis på "Wild Child" Shit hade glömt bort hur bra den var! Älskar verkligen filmen! <3
Det var nåt jag skulle skriva om men kommer inte ihåg det längre..

Hm , imorgon är det skola som vanligt och jag kommer INTE orka. Jaja, tur att det finns saker att se fram emot. Nu ska jag, Bella och mamma gå ut med Tyson. Ha det bääääst <3

Roxanne, kommer du ihåg?

Det finns bra dagar,
Det finns dåliga dagar.
Men bättre det än en tonfisk i ögat.


Hahahahah xD


Stay in school

Oj vilken dag. Massor som händer. Har haft idrott (glömde idrottskläder) och lunch, och nu har vi mediekunskap. Nu måste jag orka hela dagen. Har åkt hem tidigare flera gånger förra veckan. Men men , ska kämpa. Ska gå och köpa kaffe med jennie snart och så ska jag äta choklad, haha :D

Men måste stänga ner nu, PUSS <3


Sjukt rolig helg med Fanny <3

Fiuh! Sitter i soffan i vardagsrummet och är helt utmattad. Kom hem för en timme sen , och jag och Fanny åkte till stan med 11.11 tåget. Vi kom in en kvart innan allt öppnade och så hade vi 1 timme och 45 minuter på oss att gå runt innan hennes tåg kom. Jag köpte faktiskt en ögonskugga på makeupstore, en mascara ("False lash effect") och en tröja, vanlig svart långärmad från H&M.
Fanny köpte en väska och massa söta underkläder.

Dagen blev bra, hennes tåg till Nyköping gick 13.53 och så tog jag 14.19 tåget hem. Min helg har verkligen varit bra! Först var det bara myskväll med film och chips, och så på lördagen blev det ju äventyrsbad och på kvällen blev det ännu mera film och godis, glass och chips, och så idag blev det en snabb shoppingrunda till stan. Tack för helgen Fanny <3

Bella åkte ju förresten till väsby igår till sin mamma, och hon skulle tydligen hit igen ikväll så hon bor här ett tag till :) Okej , ska äta nu håller på att dö av hunger! PUSS <3



Cocos body butter



Fick en body butter av mamma. Asså fullkomligt älskar den! Den luktar himelskt gott! :D

Äventyrsbad

Heejsan. Ligger här och mår jätteilla. Hoppas inte det är magsjukan bara! :S
Men jag har haft en riktigt rolig dag. :D Vi (mamma, jag, Elli, Inez, Oscar, Fanny och Bella) åkte till Sandviken och badade på Parkbadet. Hur kul som helst! Det var ganska litet, men det fanns mycket grejer att göra; 3 vattenrutchkanor, barnpoler, barnrutchkanor, hopptorn, vanlig simpool, "strand" sån där pool som är grund i början och blir djupare och djupare desto längre ut man går, vågpool (med JÄTTE stora vågor) , strömmen, man kunde simma ut och vara utomhus i kylan fast att vattnet var varmt, bubbelpooler och massa annat. Och det var inte så jättemycket folk heller, så det var verkligen asskönt. :D

Efter badet åt vi på Mc'donalds och så handlade jag och fanny godis och Ben & Jerry's till kvällen. Vi skjutsade bella till tåget och så åkte vi hem. Jaa som sagt, sjukt rolig dag!
Just nu kollar vi på "Fucking Åmål" hahah så jävla rolig xD Vi såg Girl next door nyss och är proppmätt av allt godis. Haha :)


Bilder från idag:















 Seriöst! Den här röda var HUR läskig som helst! Först var det som ett frittfall ner och så kommer värsta svängen och så åker den ner igen och så svänger den så mycket att man bara flyger. Och så kastas man ut ur den i slutet och voltar runt i vattnet. Hahha, så jävla rolig! Hela banan går på typ 3 sekunder. Hahah många g-krafter iaf :D


















 Fick en ny dvd idag! :D


Från kvällen:











Nu ska vi äta glass och fortsätta se på filmen. Visst har vi städat fint? :) Vi tände ljus och gjorde det mysigt här inne :D Ha en mysig kväll <3 Imorgon åker jag och fanny in till stan och så tar hon 2-tåget hem. skriver sen, PUSS <3

Myskväll med Bell och Fanny <3

Hej, skriver bara lite fort. Vi har haft supermysigt ikväll. Det blev tacos till middag, men quorn-färs för min del. Hur gott som helst! Resten av kvällen har blivit massa prat och så godis och chips och läsk. Nu ligger vi och kollar på "Full of it". Inte världens bästa film dock, men den duger. För dvd:n pajja precis när vi hade satt in filmen och lagt oss i sängen, så den vi skulle se ligger kvar i dvd:n så går inte att få ut den. Fan.
Men vi ser på film med min playstation iaf. Nu blir det att proppa i sig massa chips och godis tills jag är proppmätt. Imorgon bitti blir det äventyrsbad i Sandviken. ;)

Ha en bra kväll/natt, puss <3


 Haha bästa sättet att dammsuga under sängen!  (y)





Har fått tillbaka min TV nu! Har inte haft nån tv på 1 månad! För våran i vardagsrummet pajja, så de tog min tv, och nu har de äntligen köpt en ny. Platt-tv! :D Och jag fick min tillbaka. Har saknat min älskling <3

Nytt sätt för att slippa tvätta?

Jag stod och skurade golvet och Bella skulle ner med sin smutstvätt och i farten slänger hon i en strumpa i skurhinken bara sådär liksom. Och så sa hon: "Sådär ja. Då är den ju redan tvättad. Vi kan ju slänga i resten också så slipper din mamma tvätta."

Hahahah! xD


Snabbt inlägg

Hejsan! :) Jag sitter med Fanny i mitt rum och bella och mamma kom också precis hem. :)
Bella och mamma var och shoppade på Tuns och köpte massa godis. :) Men vi ska äta snart, och förhoppningsvis så blir kvällen duundeer :D

Men vi hörs sen! :) <33

Rast-lös. haha.

Sitter i skolan. Är rastlös. haha, rast-lös. Vill ha rast! xD Haha ingen tycker jag är rolig.. Jag och min humor alltså.
Vi har webbdesign, fan vad tråkigt.. Men ser fram emot eftermiddagen, för först kommer bella in till stan efter skolan och så ska vi gå på stan till klockan 6 då Fanny kommer. :D Läääängtar.
Imorgon skulle vi tydligen åka och bada på nåt äventyrsbad. Ush vill inte vara i bikini inför massa folk. Men skit samma, huvudsaken är att jag har kul! :)

Jennie sitter och googlar på snygga killar. Och kollar på bilder på Axl Rose, Dave Lepard och massa andra.. Haha :D Jag sitter och bloggar och lyssnar inte alls på vad läraren säger.. Okej måste börja fokusera i skolan.
Åkte med emelie igår och imorse, saknar henne.. Men vi ska träffas snart iaf :)

Nu ska jag göra skolarbete. Blä. Hejdå <3


Kan dagen bli struligare?

Helluuuw, Den här dagen kan ju inte bli mer strulig. Imorse försov jag och bella oss och hade 10 minuter på oss att fixa oss, äta frukost och åka. Jag missade mitt tåg, men hann med nästa som skulle gå 08.11. Men gissa vad? Jo tåget kommer in 08.25. Inte nog med det, tåget stannar typ flera gånger och står still i typ 20 minuter. Det resulterade till att tåget åkte i nästan 2 timmar! :O
Men en fördel var ju att jag fick sova i 2 timmar. Jag tog igen all sömn från natten innan och kännde mig faktiskt helt utvilad! :D Men när jag gått till min buss så ser jag att johanna har sms:at till mig när jag satt på tåget: "Är du på det här tåget? sitter längst bak." Så hade kunnat ha sällskap i 2 timmar. Hon satt liksom också själv...

Jaa, sen skolan gick väl bra, men efter skolan fick jag inte plats i bussen som alla skulle med. Så fick gå typ 2 km till en annan buss, och så kom jag till stan, köpte en tröja och en kjol. När jag precis ska gå till tåget efter att jag vart i stan i typ över en timme så ringer johanna: "Hej, är du i stan? Jag har vart i stan sen över en timme tillbaka, tänkte om du ville träffas?"
Jag hann träffa henne i typ 10 minuter, sen skulle mitt tåg gå. Jag gick till perrongen och johanna går in mot stan och jag ser att tåget är en halvtimme sent. Jag ska precis ringa johanna och säga att vi kan träffas en halvtimme till, men mamma ringer precis när jag tar upp mobilen och pratar och pratar och pratar.
När jag väl lägger på ringer jag johanna i typ 10 minuter och skickar sms. Men inget svar. Hon smsar mig 5 minuter innan jag ska gå. Så hann inte träffa enne i alla fall. hahaha!

Åkte hem med Emelie och hennes gamla klasskompis, mådde illa hela resan och tåget stannade helatiden. Mamma kunde inte hämta mmig för tåget var sent, så fick ta bussen. Jaja, imorgon blir det förhoppningsvis en bättre dag, för då kommer Fanny hit ! :D


I skolan:








Dagens köp:



Dålig bild, men orkar inte ta en ny. Gina-linne, och en kjol för 49:- Var liksom bara tvungen, för den var skitsnygg på mig OCH var på rea! :D

Okej , ha det bäääst <3


Bella har konstiga drömmar..

Okej, bella har somnat. Jag är vrål hungrig. Jag behöver sova. Jag behöver tvätta bort sminket och borsta tänderna. Aaaj min mage! Behöver verkligen äta nåt också..
Haha bella pratar i sömnen.. eller snarare SKRIKER i sömnen! Haha hon skrämde mig, för hon började plötsligt skrika med asförbannad röst:

"AJ! DET GÖR ONT NÄR DU GÖR SÅDÄR! SLUTA! DU DRAR AV MIG ARMHÅLAN!"  Hahah, det var lite kul faktiskt. Undrar vad hon drömmer om egentligen.. haha sjuka drömmar.. ?  Okej , ska gå ner och äta, sen soooova, PUSS <3



Visst är hon söt? Bella kommer mörda mig för den här bilden..

Misslyckat videoinlägg



Haha, kan ni tänka er. Jag har laddat upp ett videoinlägg! För första gången i värdshistorien. Men skulle aldrig sätta mig och prata för mig själv och ba: "Hej bloggen, idag var jag i skolan.. blablabla.." Hahah, men nu är vi ju två, så liiite bättre är det i alla fall. Okej, hoppas ni fick ett gott skratt över mitt utseende idag.. xD PUSS <3

En vanlig dag

Hej ! Bell ligger och sover.. eller aa lyssnar på musik och gömmer sig under täcket.
Vi gjorde ett videoinlägg. Helt meningslöst och misslyckat. Men eftersom vi gjort om den typ 7 gånger så orkade vi inte mer så det fick bli den som jag faktiskt tänker lägga upp i nästa inlägg ;)

Idag har det verkligen inte hänt nånting speciellt. Men det var skolan, åka hem, äta choklad, face-booka och sen videobloggen. Men vi ska typ sova snart. Tidigt för en gångs skull! :)
Och om jag får igång en film på datorn så ska vi kolla på Wild Child. Okeeej, sov gott <3

Bilder från idag:









Godnatt <3

Jag och bella hade tänkt göra ett vidoinlägg, men det blev inte av. Pallar inte fixa mig längre, vill bara kolla på film och sova. Men imorgon så ;)
Men sov så sött, PUSS <3


Sliten

Gissa vem som sov 2 timmar inatt? Är helt utslagen. Ligger i soffan och vill egentligen bara sova, men det är ingen idé för kommer inte kunna somna ikväll i så fall, och tror inte att det skulle vara speciellt roligt för bella om jag går och lägger mig och sover. xD
Btw, gick med Jennie på stan efter skolan och köpte en ny tröja :)



PUSS <3


Kafferast

Sitter med Jennie i klassrummet och dricker kaffe. Vi har rast, men den tar slut när som helst. Fan vad jobbigt att börja skolan igen. Vi är typ i grupper och tränar på att läsa upp skämt... omg jag är verkligen värdelös.. hahaha xD Men vi slutar iaf halv 12 idag, så ska jag in och byta ut en tröja på gina. Sen hem och sova innan bella kommer hem. Hahah jag och mikis höll på att missa tåget morse. Bella stod på andra perrongen för hon tog ju tåget mot tierp och jag och mikis sprang som galningar och hann verkligen precis! Men nu sa läraren till mig, ska läsa mitt skämt inför klassen.. .omg.. :S

PUSS <3

Galningarna

God kväll ! eller god natt egentligen. Klockan är 2 och jag ska upp klockan 6 för imorgon är första skoldagen efter jullovet. :( Men Bella och Mikis är här och vi har haft en väldigt mysig kväll. :)
Vi kollade på "Baksmällan" på våran hemmabio, asså projektorn, och så åt vi Noblesse och chips. Vi ligger i mitt rum nu och typ ingen kan sova. Mikis försöker men det går inte så bra hon ligger och snackar spanska, och Bella ligger och läser men hon är typ hyper och skrattar åt ingenting och när hon försöker förklara vad hon skrattar åt så fattar ingen nånting. Obegripligt språk..
Hjälp hur ska jag klara natten med dom här galningarna!?

Okej måste sova, är övertrött som ni kanske märker. Det blev inte nåt särskillt seriöst inlägg. Godnatt, PUUUSS <33


New york minute



Nu har vi kollat klart på "New york minute" och ätit upp chokladpuddingen och chokladbollarna.
Pratade med Mikis och hon kommer hit imorgon och åker hem på tisdag, trevligt trevligt :D
Men skriver nog inte så mycket mer idag. Vi hörs imorgon. PUSS <3


Fynd i garderoben!



Kolla vad jag hittade i min garderob igår när jag rensade!! :O Hade helt glömt bort att jag hade såna! Mamma köpte dom till mig för typ 2 år sen för jag vägrade ha nåt annat än converse på vintern, så hon köpte converse som var fodrade istället, men dom dög inte då heller. Fattar inte varför? Skitsnygga ju! Okej inte på bilden kanske, men i verkligheten.
Ibland lönar det sig att städa. ;)

Hej mitt vinterland, nu är jag hääär.. ?

Hejsaan, sitter med Bella i mitt rum. Hon kom idag när jag och larissa satt i mitt rum typ helt ofixade och mjukiskläderna på. Haha :D
Men nu har Larissa åkt hem :( Vi skjutsade henne till 18.11 - tåget. Men ikväll när hela rummet är städat och fint ska vi ha värsta myskvällen. Vi ska tända ljus i rummet och släcka lamporna, ta upp våra chokladbollar och chokladpuddingen som vi gjorde nyss, sen ska vi spela "Hur fan visste du det?" och dunka musik. :D
Laddar upp bilder från det sen. Men här kommer bilder från idag när jag och Larissa åkte pulka, haha :D












Goodmorgon!

Goodmorgon, ! Jag sitter i köket och lånar pappas Spotify användare och dunkar bästa musiken. :)
Idag vet jag inte vad som händer, ska typ ringa mikis, och dammsuga rummet. Sen är det klaaart äntligen! :D
Hela garderoben är också städad nu :) men ska göra om hela garderoben sen har mamma lovat. Vi ska ha in nya väggar där, hänga upp hyllor och speglar, och då kommer det bli mycket rymligare där inne. Innan har jag fått typ klättra in där på grund av alla saker som ligger i vägen.
Jaja, ska typ gå nu och vara social mot Larissa. Ha det bäst <3

Har ingen bild, (pappas dator)

04:44

Helluuw! Jag och larissa ligger i min säng helt nyduschade och med rena lakan och nystädat rum. Vi tog upp maltesers, marianne, tofiffee, chips och cola. :) Nu ska vi ligga och tjocka oss och se på "13 snart 30". Imorgon tror jag att bella kommer, och jag måste ringa Mikis. Men men, kvällen har i alla fall varit bra och myysig :) bara att jag har varit lite städtant. Men äsh, det lönar sig sen när rummet väl är rent. ;)
Okej, ha det bääst, PUSS <3


Med Larissa

Tjohooo, sitter i mitt rum med Larissa, håller på och städar, (roliga sociala Ida, jag vet) men jag ska ta en paus från det nu och gå ner till mamma, pappa, henkka, vickie och hampus med Larissa och spela "Familjens frågespel".
Btw, var ju och shoppade med Larissa i Uppsala idag, och fick med mig några fina saker hem i alla fall :) Take a look:



* Marinblå slapp t-shirt med knappar i ryggen, från Gina.

* Svart t-shirt med tryck, från Gina

* Vit t-shirt med ränder och nitar, från Gina

* Svart tubkjol med knäppning, från Monki

* Jeansleggings, från Gina


Bilder från idag:







Ha en bra lördag, PUSS! <3


Inget vatten!

Gomorron! Skriver en snabbis! Jag ska ta tåget 12.11, så ska åka härifrån om 10 minuter. Jag ska gå och byta om och kolla att plånboken och mobilen kommer med, sen full fart mot stan! :)

Fick typ panik nyss, för Larissa ska ju sova här och så plötsligt så funkade inte vårat vatten. Så larissa hade inte kunat komma eftersom vi inte hade något vatten, det går ju inte å duscha, gå på toa, tvätta händer, koka kaffe, ta nåt att dricka, ta bort sminket, mm. Så våran familj hade fått sova någon annanstans inatt :O Men nyss fick pappa igång vattnet igen så alla typ skrek av lycka. Hahah.

Nu ska jag ta på mig nåt snyggt, och dra på lite smink, sen blir det SHOPPING! <3


Latmask

Gissa vad? Jag skulle ju städa resten av mitt rum. Har jag gjort det? Nej. Får fixa det imorgon bitti.
Men imorgon blir det shopping, och förhoppningsvis kunde Larissa sova här och så kommer henkka, vickie och hampus hit. På söndag kommer bella hit och är här nån vecka eller så :)
Och så kommer Mikis också, på söndag eller måndag skulle jag tro.

Nu tänkte jag för första gången i värdshistorien ladda upp en låt på bloggen som jag bara ääälskar just nu. Kan inte sluta lyssna på den! <3


Mitt rum ska glänsa

Hum... onödigt inlägg, men jag ska i alla fall städa resten av mitt rum nu och så ska jag ringa Larissa, och sen ska jag se på film och äta tofiffee, maltesers och marianne. Ha en underbar fredagskväll, Puss <3



Saknar Johanna. <3

Städdag

Hej shnyggos! Jag har städat hela dagen. Alltså mitt rum. Ni skulle sett hur det såg ut innan, herregud asså! Men det börjar iaf likna ett hyfsat städat rum. Men jag är inte klar än på långa vägar. Jag har sorterat i alla lådor och bland massa papper. Men jag ska dammtorka alla ytor, fixa så alla parfymer och hårprodukter står snyggt i hyllan, dammsuga, svabba golvet, städa hela garderoben, byta lakan i sängen och massa övrigt.
Men garderoben ser ut som jag vet inte vad. Massa grejer inne i garderoben, en överfull tvättkorg, en smutsig matta, massa kartonger, lådor, datorprylar, sladdar, skräp och sånt som mina föräldrar kastat in när de inte fått plats med det i förrådet. Sen ska jag vika in alla kläder fint och prydligt och ta ner det som är smutsigt. Inte kul, men det kommer verkligen löna sig när jag ska lägga mig ikväll i ett rent, städat och fräsht rum. :)

Nog om städning. Imorgon ska jag träffa Larissa , och vi ska troligtvis in till Uppsala och shoppa, och så sover vi hos mig eller henne om inte mamma säger att vi har andra planer så klart. Men nu ska jag käka lite sen middag, Ha det bäst, PUSS <3




Inte meningen att det skulle bli en fjortisbild, men den får duga :)


13.04

Goood morgon! Jag vaknade för inte särskillt länge sen. Idag ska jag storstäda mitt rum, och så ska jag ringa Larissa. Men jag skriver väl senare idag igen, PUSS <3


Jag saknar dig redan!


Jag älskar Finlands shopping!



* Svart paljettväst

* Mörkgrå stickad tröja

* Ljusgrå tjocktröja med tryck

* Svart tunika/linne med silver och paljetter

* Grå regn/vind jacka

* Svart klänning med paljetter

* Pyjamaströja

* Svarta leggings med dragkedjor

* Svarta overknee-strumpor med sidenband


Dom flesta plaggen var på rea, som typ jackan som kostade 35 kr!!! eller tjocktröjan för typ 70 kr.
Och det bästa med allt är att ingen annan har likadana kläder. Det är ju det tråkigaste som finns när man köpt en ny tröja och så kommer 15 personer till med exakt likadan tröja från typ Gina.

Hemma i Sverige

Helluuuw! Jag ligger i soffan här hemma i Sverige och äter finskt godis och kollar på "Madagaskar" med familjen. Vi kom till hamnen klockan 6 imorse, och vi släppte av Johanna på vägen hem. Det känns tomt nu utan henne. Vi har varit i över en vecka, och man tröttnar aldrig! Vi har alltid lika kul. Det blev verkligen en lyckad resa. :D
Dagen innan vi åkte hem, var vi i Forsa och shoppade lite till. Sen åkte vi hem och vid 7-tiden på kvällen åkte bara jag, mamma och Johanna till ett varuhus som har i princip allt. Vi shoppade loss i 2 timmar. Kläder, ljuslyktor, handdukar, godis och massa annat onödigt och nödvändigt.

Dagen då vi skulle hem så åkte vi till ett äventyrsbad "Carribia" som ligger i Åbo och hade en sjukt rolig dag. Johanna fick en kurbadsbehandling av oss i födelsedagspresent. (lite sent, men men.) Efter badet åkte vi till hamnen och åkte med kvällsbåten hem. Men nu kommer lite bilder, Hoppas ni har det bääääst <3



Så här såg vårat rum ut kvällen innan vi åkte hem innan vi började packa. Fint?


Nyfixade på båten.


























Jag klockan 5 imorse.. ehm.. liiiite sliten man var! Jag och Johanna hade en egen hytt, men fyfan vad det lät i hytten på natten!! Vi sov minsann 2 timmar, men det lät så jävla mycket att man sov jättedåligt. Hytten låg liksom under vattnet och längst bak så man hörde isen som skrapades mot båten heeela natten!

Meeen nu ska jag se på film , ha det bäst, PUSS <3

Sista kvällen + Shopping!

Hejsaan, tänker bara skriva snaaabbt medans johanna är på toa. Hahah.
Vi har shoppaaaaat ännu mer idag! :D Det blev en klänning, en stickad tröja, ett par söta overkneestrumpor med sidenband, en pyjamaströja, en jacka och en tunika. :D
Johanna har också shoppat massoor, och när jag kommer till sverige så blir det ännu mera shopping! Har 2 presentkort och massa pengar kvar!
Men men , nu ska jag kolla fb, sen ska vi käka massa godis och mysa sista kvällen här i finland. Imorgon ska vi på äventyrsbad och spabehandling innan vi tar kvällsbåten hem, och då blir det paaarty paaarty! :D

PUSS <3

Våran bebis




Vi provade på en hemsida hur vårat barn kommer att se ut i framtiden, hahah xD Är det likt oss eller?

BEEENPIIIIIPAAAAN!

Jag och Johanna var ju ensamma hemma för några dagar sen. Hon och jag ska precis springa upp för trappan för att hämta en sak, och så hör jag ett BUMS! och Johanna ligger ner i trappan och asgarvar.

Jag: - Johanna, jävla klant! Det är ANDRA gången du ramlar i den här trappan! *asgarvar*

Johanna: - HAHAHAHHAHAH!

Jag: - Hur gick det?

Johanna: - Aj! Jag vet inte, det gör ont! AJ! AAAAAAAAAAJ! FAAAN VAD ONT DET GÖÖR!!!

Jag: - Shit! Vad ska jag göra!!?

Johanna: - OMG! Jag tror jag har brutit benet Ida! Seriöst!! Ring ambulansen!

Jag: - Shit! Ska jag verkligen det?!

Johanna: - JAAAA! För helvete, det gör så jääävla ooont!! Ring ambulansen!! OMG! Shit! Känn här!!

Jag: - Va? och känner på hennes ben.

Johanna: - Det är BENPIPAN! BENPIPAN STICKER UT!! AAAAAJ BEEEEEENPIIIIPAAAAN!!

Jag börjar få lite smått panik och så drar vi upp johannas byxben och ser det här:




Ett liiitet litet skrapsår. Ja, vad kan man säga? Johanna = Drama Queen.

Finsk shopping!

Shuluuuu !  hoppas allt är bra med er. Vi har haft fullt upp, men igår var vi i allafall och shoppade på ett köpcenter som heter Jumbo typ nära helsingfors. Jag fick med mig en tjocktröja, en paljettväst och ett par svarta leggings med dragkedjor nere vid fötterna. Johanna och mamma shoppade också, :D
Idag har det inte hänt så mycket, pappa och aippa var och köpte luftvärme pump och tepa var och jobbade, så jag, johanna och mamma har städat hela huset, och barnen har lekt. Sen vid 4-tiden var jag och johanna ute och åkte långfärdsskidor. Såååå sexiga vi var med täckbrallor och fula mössor! xD Men kul har vi haft. Orkar inte skriva mer än så, ha det uuuunderbart hörni! PUSS <3











Mamma har fler bilder på sin systemkamera från hela resan, men dem laddar jag inte upp förrän vi kommer hem. Ha det bäst, PUSS <3

Ensamma hemma

Heej shnyggisaar! Jag och johanna är ensamma hemma här i finland. Alla andra har åkt till Mikko och bastar, sen skulle dom handla. Vi kände oss inte speciellt fräsha så vi stannade hemma för att duscha och göra oss snygga för en gångs skull, sen så ska vi väl tjocka oss med godis och spela Wii. Haha :D Imorgon hoppas vi på en runda till stan, annars dööör jag av uttråkning. Orkar inte lägga in några bilder nu, för dom är ändå fula, bilder kommer vid nåt annat tillfälle, ha det bäääst, PUSS <3

Finland med Johanna + familj

Hej snyggingar! <3
Hoppas ni har haft ett bra lov och en bra nyår! För det har vi i alla fall. Vi har varit här i 2 dagar, och vi har hunnit med massor, vi kom precis hem från en promenad i skogen, haha, skönt och bara ta på sig fula täckbrallor och inte bry sig ett dugg om hur man ser ut, det viktigaste är ju att man är varm! :D
Våran nyår igår var suuuper!!:D  Men tänker inte skriva så mycket mer, bara att vi ska in till stan någon dag och shoppa, och på måndag eller tisdag ska vi på spa, sen på onsdag åker vi hem med båten. Nu ska jag bjuda på lite bilder på vad vi har gjort under de senaste dagarna! PUSS <333





































































Okeej, ignorera våra osminkade äckliga ansikten på bilderna från idag när vi var ute i snön xD Puuuuss <333



RSS 2.0