Jag tänker på dig.

jag orkar inte ha kvar bloggen. eller kanske har kvar den, men pallar inte uppdatera och fixa nya headers och ladda upp bilder på dagens händelser. skriver av mig lite nu bara.
Har vart en bra vecka fram tills nu. Allt vände på en sekund. Allt känns meningslöst. Ser inget ljus alls. orkar inte ens förklara, ni som vet , vet redan.
Den här kvällen är bara fucked up, orkar inte svara på sms, eller nånting. Orkar inte snacka med nån här hemma, vill bara ta en dusch och sen sova.
Hade en super dag igår, tack vare Johanna och Rox. Jag och rox sov hos johanna och vi hade skitkul, åt glass oc kakor och glodde på skräckfilm. Så åkte vi tillsammans till skolan imorse. Myyys. Hade nationella prov i engelska som gick sådäär helt okej. efter det slutade jag och åkte in till stan med erik, anton, emil, simon och carljohan och käka pizza. Och sen drog jag till Johannas skola, och vi drog till mig.
Hon åkte precis hem. Nu ska jag bara ta en dusch och sen sova, inget intressant för er , nåntintg av det här, men jag skriver för min skull. puss.


Filmkväll med tjejorna <3

Sitter med Bell och Larissa, fett mysigt! Vi ska svulla med tacos, chips, hallonpaj, kakor å godis framför någon bra film. :) Har inte så mycket att skriva, men jag tänkte bara säga de typ, hoppas ni får en myyysig helg , puss <3

..........

Heeej! Jag fördröjer tideeen, är i skolan, och jag får inget gjort. Johanna sov hos mig igår, och jaa.. har inget mer att skriva. Finns inget att göra på fb, och bilddagboken går inte att gå in på i skolan. Haha, ajajaj. Men vi slutar om en halvtimme, så måste försöka få något gjort. puss.

Fredagsmyyyys <3

Hej biaatchees ! Det är fredag, jag är glad och vi har massa chips och godis hemma! :D
Dagen har varit helt okej. Försov mig till typ halv 10, kom till skolan lagom till lunch, och sen till andra lektionen. Det hände inte så mycket, och efter skolan drog jag och jennie till stan och köpte baguette och pucko och satte oss vid fyrisån i solskenet och hade "picknick". Asmysigt. Efter det kollade vi runt på HM och drog hem efter det. Jag åkte typ världens längsta bussresa enda in till Tierp. tog typ 1 timme och en kvart. fyfan.
Nu ska jag ringa mimmi och sen äta upp alla chips! ;) Puss <3

Im in lööööv! <3

Hej och välkommen till min fula blogg. Orkar inte göra om den, men kanske gör det någon gång om jag orkar. Just nu har jag typ slutat blogga, så det känns ganska meningslöst. Till er som inte träffar mig så ofta , så kan jag säga att allt är bra just nu. Skolan börjar gå liiiite framåt iallafall tack vare specialpedagogen, allt annat är också nice. Ehm , vad finns mer att skriva? Jag skriver något inlägg ibland om jag orkar, men just nu känner jag ingen motivation för att hålla igång den.
Herregud! Låter som om jag tror att det är värsta kända bloggen med mina max 20 läsare om dagen. Hahahah :D Men nu ska jag sova, Puss <3


 bara så ni vet så är jag superseriös med bilden. visningsbild på facebook number one! ;)


Mitt lov = awsome!

Hej shnyyyggos! Vad skrev jag sist? kommer inte ihåg.. men nu är det söndag kväll sista kvällen av lovet och imorgon är det skola. NO WAY att jag har lust att gå!! Lovet har varit sjukt kul! Norrtälje, Johanna, Hanna och Leon, Mimmi, Clara, Larissa, Johanna, Mimmi och Malin, fest, Johanna och mimmi, Johanna, och nu blir det film med föräldrarna. Så har mitt lov sett ut.

Har panik inför imorgon, måste duscha, välja kläder för imorgon, packa skolväskan och lägga mig i tid. Kommer jag lyckas tro? Nej. Haha kommer lägga mig typ 2 som vanligt. Men nu ska jag gååå och glo film. Puss <3

Waooow

Hej tjockisar! <3 jag skriver igen, waow!
Larissa är här och vi har det... jaa... mysigt? Hahaha nejdå , men vi sitter typ bara framför varsinn dator för att vi har brist på något att göra. Och jaa vi chattar med varandra fast vi sitter en halvmeter ifrån varann. Intressant för er? nej.
Vi ska väl se på film snart och tjocka oss med chips och godis igen, imorgon ska jag på fest med mimmi tror jag, sen sista dagen på lovet blir bara chill i tvsoffan. Nej nu ska jag och larissa lyfta på våra små rumpor och hitta på något att göra innan vi ser på film ;) Ha det braaaa , puss <3


Påsklov

Hej! ;) Jag har inte skrivit på bloggen på ett bra tag som ni kanske har märkt! Men jag tänkte skriva ett inlägg liksom bara för att. ;) Men nu är det ju påsklov och har haft fullt upp hela lovet. Sov hos Mimmi inatt och just nu är jag hos Claraaaa :D och skulle följt med på fest med henne eller Mimmi, men tror jag drar hem ikväll och tar det lugnt , för imorgon kommer Larissa till mig och ska ju ändå dra på fest på lördag :)
Men snart kommer Claras kompisar , Rebecka och Elin hit så jag ska fräscha till mig litee :) Puss <3

RSS 2.0