Lika som bär!

Fick lust att skriva att nu ska jag sova, och imorgon ska jag va med johanna, tror vi sover ensamma hemma hos mig. Vi får se. Men sov så gott , puss <3


Kolla vad lika! Zooey Deschanel som spelar Allison i "Yes Man" och Katy Perry. Har alltid tyckt de är sjukt lika.



Zooey Deschanel                                          Katy Perry


Godnatt

Allt är inte som det ska just nu. Tar en liten paus tills jag får lust att blogga igen. Kan lika gärna vara imorgon eller om 2 veckor. We´ll see! Nu ska jag äta potatisbullar, sen sova. Puss <3

 Potatisbullar.


hahahaha.


Desperat bakning

Heej schnyggos! Jag var typ desperat efter godis, har varit det hela dan och även fast jag proppade i mig massa choklad cookies i skolan så hjälpte det inte. Rotade igenom skafferiet, men självklart fanns det inget gott där, så jag ställede mig och bakade kolor klockan 10 på kvällen. Hhahaha. Är man sugen så är man!
Ska snart lägga mig i soffan och se på "Christine" och äta kolor.
Resten av veckan är chill. Imorgon blir det samling i matsalen och så ska alla äta frukost tillsammans och efter det är det yoga. :D Tror vi slutar efter det, sen tordagen har vi fått göra egna val vad vi vill göra, jag valde typ estetisk verksamhet och trummor först tror jag. :)

Men skriver nån gång, Puss <3

 gaaaammal bild!

Tråååååkiiiiigt

Hej. Jag är i skolan och gör rester. De som är klara med allt är redan hemma för länge sen. Men det är en del från min klass som också är kvar så åker inte ensam hem i alla fall :) Men dom är inne i ett klassrum och jag hos specialpedagogen, så jag får min lugn och ro. Inte för att det hjälper så mkt. Ska göra fördjupningsarbete och leta ut fakta och göra diagram och skit. Fyfan vad tråkigt. Plus att jag inte alls kan koncentrera mig. är alldeles för trött idag.
Guud vilket tråkigt inlägg det blev. Men bloggar om något roligare när jag kommer hem, I hope. Puss <3


Bajs

IDIOT CP DATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAG SKREV ETT HELT JÄVLA INLÄGG FAST JAG INTE ENS EGENTLIGEN PALLADE, OCH PÅ SISTA ORDET SKRIVER JAG FEL!!!!!!! SÅ JAG TRYCKER PÅ KNAPPEN DÄR MAN TAR BORT BOKSTAVEN, MEN INLÄGGSRUTAN ÄR INTE MARKERAD VILKET RESULTERAR TILL ATT ISTÄLLET FÖR ATT TA BORT BOKSTAVEN SÅ HOPPAR SIDAN BAKÅT OCH TILLBAKA TILL "ÖVERSIKT" , ASSÅ TYP STARTSIDAN NÄR MAN LOGGAR IN OCH HELA SKITEN RADERAS. NU ÄR JAG ARG , SKA SOVA.


Omöjlig att gissa.

Elli: - Jag är så himla sugen på en sak!

Ida: - Vadå?

Elli: - Jag ska rita så får du gissa vad det är.



Jag: - Ööh.. vad är det för något? Den till vänster ser ut som en mugg med ett sugrör i och ser ut som om det bubblar högst upp, så gissar på cola.

Elli: - Nej det är inte cola.

Jag: - Milkshake?

Elli: - Men det är inte nån dricka!

Jag: - Va? Det måste det ju vara! Varför är det ett sugrör då?

Elli: - För att man ska kunna suga upp det.

Jag: - Va? Vad har man sugrör till om det inte är dricka?!

Elli: - Det får du gissa.

Ser ni vad det är? Hahah inte jag i alla fall..


Stackars bella.

Dopet var idag. Det var fint och har haft en kul dag med släkt och kusiner :) Henkka, vickie, hampus och gabbi är här nu och de ska väl typ åka hem snart tror jag. Bella var också här men hon gick. Hon blev less på att vänta på skjuts hem , så hon gick eller antagligen går fortfarande till stationen typ 5 km. Det är mörkt och kallt och bara massa skog och ingen belysning. Hon går mitt på en bilväg i högklackat och det är fullt med läskiga djur i skogen. Hahah antagligen är hon livrädd, det skulle jag vart. :/

Men imorgon ska vi till mormor och morfar, bella skulle följa med men nu vet jag inte längre.. :P Men men , ha det bra, puss <3


Plåttrigt

Nu kommer jag igen med inlägg efter inlägg. men det känns som om det är en aning plåttrigt på min blogg med bakgrunden och alla bilder och så är själva bloggen där man skriver så smal.. Det ska ju göras om igen snart. Men stå ut med det några dagar till bara ;)

Men nu ska jag duscha på riktigt, godnatt sötnosar <3


Vill börja måla igen.

Gjorde den i 9:an på bilden. Måste börja måla igen. Så sjukt kul.


Min favoritsyssla när det är långtråkigt.

Gjorde två headers igår, den som jag har nu och så den här under.




Gjorde en för skojs skull. Ifall Elli hade en blogg skulle hon få ha den här! hahaha :D


Dop imorgon.

Har hjälpt mamma, vickie och henkka med att fixa till lokalen som vi ska va i imorgon efter dopet. Vi har vikt servetter, dukat bort och fixat till ställerna. Men jag kom dit efter skolan och Elli och Gabbi var också där så de hade dukat de mesta. Men jag hjälpte till med servetterna och passa Hampus en kort stund. haha. :) Skulle bakat kakor, men allt blev så sent för mamma började hålla på i köket... :/ men jag ska nog ta en dusch nu, så man är fräsch tills imorn. Puss <3


Jennie och jag idag när vi fikade i stan på rasten. Orkar inte redigera bilderna.




Lång rast = fika på stan.

Hej ;) Jag är i skolan idag och var i tid imorse :) Vi hade matteprov i morse och det gick skitdåligt, men jag och Jennie var klara redan 10.20 , så vi åkte in till stan och gjorde något åt vårat kaffesug. Vi fikade på Subway, jag med min billiga kaffelatte och choklad cookie, och jennie med sin dyra kaffelatte från barista. Hahah jag är typ fattig. Innan vi åkte tillbaka till skolan och käkade lunch, gick vi till Magneten och provade fula masker och lösnäsor. Haha.

Idag är det grått och trist väder, så jag blir deprimerad, men det är iaf fredag och det är ett stort plus! ;) Skulle åkt till Fanny idag, men det är dop imorgon för Hampus och efter det ska vi till mormor och morfar. :/ Men det är skönt med lugna helger med familjen ibland också. Skriver när jag kommer hem. Puss <3


Ny ful design

Hej hopp. Jag har gjort om bloggen som ni kanske ser. Men det är bara för tillfället, tills jag gjort klart en snygg header och kan matcha in designen. Men nu är det bara slarvigt och fult. Men orkade inte ha kvar allt rosa och den gamla headern, så det där får duga så länge ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det skola. Puss <3


Min största dröm




Jag sitter på min vanliga plats framför datorn i datorrummet och känner att jag inte har något liv.
Varje dag ser likadan ut. Aldrig något nytt som händer. Visst, vissa dagar är man gladare, men det slutar ändå med att man sitter och deppar framför datorn och tänker på hur mycket man inte vill vara här. Hur mycket jag hatar äckliga tråkiga Sverige. Jag säger det inte som alla andra för jag menar det. Jag har aldrig hört hemma här. Sen jag var liten har jag längtat bort härifrån.
Jag kunde sitta i mitt rum och se ut genom fönstret medans jag drömde mig bort. Jag känner det mer för varje dag som går. Visst, man hör dagligen när folk säger att de vill utomlands och resa, men det är inte på samma sätt. De vill bara till värmen eller ha lite omväxling ibland. Men jag vill inte bara åka bort i en vecka. Jag vill flytta. Till ett ställe där jag hör hemma. Ett nytt liv, nya vänner, allt nytt.
Jag vägrar leva det typiska svenssonlivet som alla andra. Orkar inte alla falska otrevliga människor här i sverige. Är trött på att alla är så jävla fega. Ingen som vågar sticka ut. Ingen vågar följa sina drömmar. Reser en gång om året, men skulle aldrig få för sig att flytta ifrån sitt älskade Sverige där de hör hemma. Man reser, kommer tillbaka hem och fortsätter sitt vanliga liv hemma i vanliga Sverige. Jag orkar inte med det "vanliga". Varför ska allt vara så jävla vanligt?
När jag reser känns det som att komma hem och när jag kommer tillbaka till Sverige känns det som att lämna allt.
Jag behöver livsglädje. Jag vill känna lycka och känna mig trygg där jag bor.
Nu vill jag ha förändring. Fuck Sverige.

Ta mig till London, USA, Paris eller Canada, Anything!

























Trulle <3

Min katt äter nästan vad som helst. Idag åt han nudlar. Hahaha. Så ful.



 <3


Ouppladdade bilder från de senaste dagarna

Laddade över massa bilder från mobilen och kameran som jag inte orkat göra tidigare. Men laddar upp några som togs nyligen. :)

 Använde mina nya vårskor häromdan. Ni vet dom som Johanna köpte till mig från London som en födelsedagspresent. :)

 Bakade en kladdkaka i förrgår. Muuums!



 Köpte godis till Elli för några dagar sen, för hon mutade mig med pengar, hahaha!


Vilodag tills imorgon

Hej! Jag var inte i skolan idag. Jag vaknade av att pappa stod och ba: "Ida! Ida! Ida! Ida! Hallå! Ida! Hallå! Vi ska åka om tio minuter, om du inte åker med oss så måste du gå till tågstationen." Det är en halvmil dit och det tar exakt en timme om man går hyfsat snabbt. Men inte ens det skrämde mig tillräckligt mycket för att orka gå upp. Jag var helt slut.

Somnade på en hård soffpall igårkväll med en tunn filt så vaknade mitt i natten av att jag frös som en gris och gick upp och la mig med kläder, smink och oborstade tänder. Var i alla fall helt slut imorse, plus att jag var ofräsh och inget var klart för att jag skulle hinna på 10 minuter. Så jag somnade om, vaknade igen och klockan var nästan halv 10 när jag väl gick upp. Gjorde min fetto oboy med 7 kilo grädde i och efter det gick tiden och det blev ingen halvmils promenad till stationen. Imorgon är jag antagligen utvilad och ska till skolan :)

Har precis ätit lunch, är helt proppmätt! Lagade lite till mig och tvillingarna som också var hemma :) PUSS<3



Work to do.

Helluuuw, jag sitter hos specialpedagogen och jobbar med rester. Elin håller mig sällskap. Får hoppas att jag får saker gjort idag då. Men nu ska jag börja skriva på min bokrecension. puss <3

Morgonrunda på stan

Hej snyggingar! Om ni inte sett det så har jag ändrat i de två senaste inläggen nu i efterhand med att ladda upp bilder. Och tänkte berätta att jag har haft en mysig dag idag. Johanna och jag åkte in till stan med 9.11-tåget och tog en fika på Café Linné, svindyrt men väldigt gott och mysigt ställe! :)
Efter fikat kollade vi lite i affärer och provade kläder innan vi gick till Johannas skola. Var där en stund och åkte sedan hem med 13.19 tåget och väntade i över en timme på en buss som jag kom på i efterhand att den inte skulle komma (det är en skolbuss och det är studiedag så den går inte) så gick till Ellis fritids och lånade telefon eftersom jag glömt min, så mamma hämtade oss (mig och mina syskon).

Ikväll skulle det varit teater klockan 6, men jag pallar inte åka så ska träningscykla ikväll tror jag :D men hoppas ni har haft en skön dag. Själv är jag pigg och glad för det är soligt och varmt! :D <3

 Bilder:



 utan smink!!





Vill ha skorna!!! <3

Bio och två ragg, HAHAHA! xD

Hej jag heter Ida och jag har typ världens tråkigaste blogg, men det skiter jag i just nu för tänkte skriva lite snabbt om idag.
Jag och Johanna åkte på bio klockan 21.00 och såg "Remember me" sjuuuuuuuuukt bra film!! Älskar den. Efter det gick vi till stationen och johanna insåg att hon glömt kolla bussen så sista bussen hade gått 19.35 och klockan var typ 23.00! Hahahha , så vi sov inte hos henne som tänkt. Vi ringde Mimmi och frågade om vi kunde sova där, men det blev inte så i alla fall. Vi drog tillbaka hem till mig. Medans vi skulle vänta på tåget i en timme så underhöll vi oss med att ta bilder i en fotoautomat och prata med två killar som var 22 och var från Canada. Den ena var skitsnygg! Och vi pratade engelska med dem så min engelska sög. Snygga killen sa att jag hade gröna ögon! :D Waow!

Men nu är vi i alla fall hemma och johanna är sur för att vi inte stannade kvar på stationen och umgicks med dem. Haha! Men nu ska jag upp och se på film med Johanna för vi ska upp tidigt imorgon. Johanna har skola men inte jag. Puss <3


Barnvakterna

Heeejsan ! :)
Johanna är här och vi är ju som sagt barnvakter medans mamma och pappa är uppe hos grannarna och firar. Barnen har somnat och jag och johanna ska precis se på film :)
Det blir iaf New Moon. :D
Men nu ska jag gåå, skriver imorgon, ha en nice kväll! PUSS <3

Bilder från idag:














Johannas vackra gitarrsolo

HAHAHAHAHHH! xD Skönaste!
Pratade precis med Johanna i telefon och så skulle hon bevisa att hon kunde spela Wonderwall på gitarr.

Johanna: - Lyssnar du?
Jag: - Jaa.

Johanna börjar spela:  DRUUUMDRUUUUM!!!  *Världens falskaste* helt ostämd gitarr. Det lät hemskt. Hahahaah båda började i alla fall asgarva. Och hon ska typ stämma den och visa mig någon annan gång. Hahaha fail...

Flyttning på gång?

Godmorgon! Jag vaknade nyss och har käkat frukost. Ska ta en dusch och städa mitt rum. Idag kommer troligtvis Johanna hit och gör mig sällskap när vi är barnvakt. Imorgon får jag se vad som händer, är ju ledig på måndag sp det är långhelg :)
Igår var vi och kollade på ett hus i Märsta. Skitfult och orenoverat, men enligt mamma och pappa skulle vi renovera allt innan vi flyttade in. Men man får ju se hur det blir. Skulle gått på en fest i Läby igår, men hann inte hem i tid så det blev inte av :( Men det får bli en annan dag. Men nu ska jag som sagt ta en dusch. Puss !


Får jag behålla mitt studiebidrag?

Heeeluuw, jag är i skolan igen och idag har jag gått här i 2 veckor utan att vara hemma från skolan eller skolka från någon lektion, förutom igår när jag var hos kuratorn på eftermiddagen men han med halva den lektionen i alla fall :) Jag känner mig duktig, men är orolig för att CSN inte ska tycka det.. för hela förra veckan var ju mitt tåg inställt. Åkte dit två morgnar i rad i tid och undrade varför tåget var inställt hela tiden, men så sa Emelie att det skulle vara så hela veckan. I vilket fall så har jag ju kommit sent till skolan varje dag förra veckan på grund av det.. Så jag får se om det går att fixa eller om de drar in mitt studiebidrag. De borde inte göra så eftersom det är tågens fel.

Men nu ska jag göra det jag ska. PUSS <3


Avkastad från bussen IGEN!

Hej, jag slutar snart för dagen. Då är det lunch , och efter det ska jag in till stan och sen till BUP. Igår var det ju teater, och johanna följde med mig och bella :) Var typ sjukt trött hela dagen , men vi hade kul i alla fall. Och sen när vi skulle ta stadsbussen till stan så sa busschauffören att pengarna på mitt busskort var slut!!! Jag och bella delar ju på kortet och har åkt två gånger, så alltså 4 ggr sammanlagt och en gång själv, och det kostar 8 kr per åk, och jag laddade det med 100 kronor!! Hur går det ihop? Så vi försökte förklara hur det låg till och att vi måste hinna med vårat tåg, men vi blev avkastade, så det var bara för mig Bella och Johanna att börja GÅ mot stan från Ekeby. Jävla busschaufförer alltså. Först stadsbussen i Uppsala när jag skulle möta mamma, sen i Väsby och nu det här. Jag blir jämt avkastad. Vad har dom emot mig?
Fattar inte...
Men nu ska jag snart börja plocka ihop. PUSS <3

Ge mig en säng!

Jag är så jävla trött. Håller på att somna på lektionen. Sov ju typ 2 timmar i lördags och igår kväll la jag och larissa oss tiiidigt, men är fortfarande helt slut. Har inte ens något att skriva, vill bara fördröja tiden till rasten som är om 8 minuter. Är helt ofokuserad på det jag ska göra. Inte bra. Borde sova mer.

Stockholm, bio och ännu en kväll.

Kom precis hem från Upplands Väsby. Jag och Larissa sov typ två timmar inatt. Somnade typ 6-7 eller nåt på morgonen. Men vi kom upp i alla fall i tid och åkte in till stan (Stockholm ofc!) och såg Alice i Underlandet i 3D, gillade den, men inte så bra som jag förväntat mig. Efter det gick vi och kollade lite i affärer och avslutade med en fika på Wayne's Coffee med världens godaste kladdkaka. Hemresan blev krånglig för vi blev avkastade från bussen för att vi inte hade hunnit skicka sms-biljetten i tid så jag dampade loss och svor och skrek på busshållplatsen så folk kollade snett och vi skulle fått vänta en timme till nästa buss.
Men min familj hämtade oss efter typ 20 minuter :)

Nu är vi i alla fall hemma, Larissa sover här eftersom hon annars hade fått sova ensam hemma inatt, eftersom hennes mamiii är bortrest. Men ikväll blir det film och Ben&Jerry's. Men nu ska jag käka pizza, PUSS <3


Tjockiskväll med Larissa.

Hej! :D Jag är hemma hos Larissa. Jag är aptrött , men vi har iaf haft kul hittills. Åkte med la familia till väsby hem till Raili och åt tre rätters middag, jättegott! Men jag hann inte med efterrätten för drog till Larissa med en taxi :)
Vi handlade godis, ben & Jerry's, chips, mjölk, saft, vaniljglass och två filmer :) Det blir tjockiskväll ikväll med. Vi är ensamma hemma för hennes mamma är i Milano. Imorgon ska vi åka på bio och se Alice i underlandet i 3D! :D Men nu ska vi se på Jiddra inte med Zohan. Sjuk film ,men kul iaf :D

Ha en nice kväll ! PUSS <3


Jag frågar er



Jag vill göra en förändring. Trött på min tråkiga hårfärg! Ska jag bli blond eller brunett eller rosahårig kanske? Hahah, nejdå! Men vad tycker ni?


Övertrött eller vad?

Hey! Jag har ätit massa pizza och är proppmätt! Har verkligen haft en superbra dag. Har inte varit så här lycklig på länge känns det som ! :D Först gick skoldagen utan problem. Var glad och pratig och var socialare än vanligt, och efter skolan på bussen hem blev allting alldeles för flumm, och när vi väl kom till stan så stannade jag kvar med Mimmi och Margit och tog en fika på storken. Och efter det när vi tog tåget hem så satt jag och mimmi och skrattade hela resan hem. Skrattade åt precis allting. Lite övertrött kanske?
Så gissa vad som händer när allt är på topp? Jo jag missar min station och åker till Tierp och får ta nästa tåg tillbaka. Asså jävla klant. Hahah så onödigt. Men tröstade mig emd pizza :D

Funderade på att åka till Mimmi ikväll, men det blir inte av tror jag, för måste fixa inför imorgon när jag ska till Väsby. Men nu ska jag göra lite annat. Ha det bajsbra, Puss.


Happy happy! :)

Hej snyggingaaaar! ;) Antar att ni börjar tröttna på min blogg. Men designen är ju som sagt på G. Sitter i alla fall i skolan , och är glad idag actually ;) (stavning?). Skulle vart fest idag, men tror inte det blir av. Imorgon ska jag i alla fall som sagt till Väsby och sova hos Larissa.
Asså seriöst jag är typ överpigg och har massor av energi , tror det är för att jag la mig tidigt igår (klockan 12) och för att det är sol och blå himmel ute ! Älskar när det är fint väder :D Men nu ska jag göra en egen hemsida på webbdesignen ! PUSS på er <3


Sovadags

Hejsan :)
Klockan är just nu 23.13 och jag har städat mitt rum, borstat tänderna, tagit bort sminket, bytt om, tagit fram morgondagens outfit och vikt en fin hög av den på min fåtölj, packat skolväskan och ligger i sängen och ska precis snart sova. Känns så skönt att det inte finns något mer att göra. Imorgon är det äntligen fredag och vet att på lördag ska jag till Larissa iaf :) Har egentligen inget viktigt att skriva, men ska sova nu, duktiga jag för klockan är så lite ;) PUSS <3

                                             

Outfit

Vill skriva om något roligt, men jag kommer inte på något annat än att visa dagens outfit, inget speciellt, men skönt. Och jag måste ändå duscha och äta nu. Sov så gott <3



* Ny munkjacka från New Yorker (typ världens skönaste!)
* Svart linne
* Jeansleggings


Jag, smart?

Sitter och roar mig med att göra olika Quiz på Facebook.



Jag kanske är smart, men plugghäst? Njaa, har ungefär gjort noll läxor sen jag började. Kanske borde utnyttja min begåvning? Haha :D


Utmattad efter en jobbig dag.

Jag är hungrig, jag har panikångest, jag har overklighetskänsla, trött, hjärtklappning, ont i käkarna, känner mig ofräsh och orkar inte göra någonting annat än att ligga här i soffan resten av kvällen. Men måste duscha och äta och sen sova.
Dagen har vart kaos, som slutat konstigt men bra. Men ångesten kommer alltid tillbaka. Imorgon är en vanlig lång dag i skolan som jag verkligen inte orkar, men måste. Ska sitta här en stund till och kanske bjuder på något/några inlägg innan jag hoppar in i duschen. :) Puss <3


Just nu.

Just nu:

* Precis kommit hem från skolan.
* Ligger i sängen
* Äter toffifee och toblerone
* Funderar på massa saker som ska göras
* Bloggar om mitt tråkiga liv
* Ska prata med mamma om övernattning i väsby
* Ska packa
* Visar er vad jag köpte igår när jag var och shoppade med Emelie




* Ögonfransböjare från Lindex
* Rougeborste från Lindex
* Rosa t-shirt från New Yorker
* Bh från Lindex
* Marinblåa leggings
* Sjal till en kompis
* Svart kjol från JC
* Kofta från New Yorker


OBS, inlägget skrevs för typ en och en halv timme sen. Men publiceras nu pga en viss anledning.


2 veckor i skolan.

Hejs! Är i skolan som vanligt och vi slutar 11.35 idag. Sen är det psykologtid och på stan med emelie. Dagen har varit dålig hittills. Är bara deprimerad och vill bort från skolan. Men jag måste, hat ju fått CSN-varning för att jag hade 41,1 procents frånvaro. Nu måste jag vara här hela tiden i 2 veckor, annars drar de av studiebidraget. Men vi ska typ snacka om frågeankäter i olika grupper nu. Skriver igen när jag orkar. <3

Nu jävlar!

Nej nu jävlar måste jag skärpa mig. Vill ha kvar bloggen, vill att den ska vara bra och rolig, vill att folk ska vilja läsa den utan att somna mitt i. Jag ska göra om bloggen igen. Men hinner inte ikväll, för nu ska jag packa inför imorn, borsta tänderna och ta bort sminket. Imorgon blir det stan med Emelie :)

PUSS <3


 Wow! En bild. På MIN blogg??! :O :O

Första dagen efter lovet.

Helluuw! Folk klagar på att jag aldrig skriver på bloggen. Har inte orkat. Men snart kommer nystarten. Igår var släkten hos oss och larissa och Johanna kom också för att fira mig. Fick presentkort, pengar och massa annat kul :) Fick ett jättegulligt vänskapsljus av larissa och så bjuder hon mig på grönan nån gång i vår eller sommarn. :D Johanna gav mig ett par skor, solglasögon, en navelpiercing och så bjuder hon på bio, :D
Johanna sov iaf över igår kväll så vi tog en fika i uppsala imorse innan vi skiljdes åt och så åkte jag till skolan. Inget intressantare än det. Vi slutar om typ 45 minuter och jag är såååå utråkad. Sen är det teater med bella i eftermiddag. Men men ska göra mina skolarbeten, skriver när jag orkar nästa gång. PUSS <3

RSS 2.0