Inlägg

Heeejsan igen!! Eh, ska bara skriva lite fort. Sitter med Bella, Larissa och Jonathan i mitt rum och leker Sanning eller konsekvens.. eeh, ? jaa.
Vi har gjort tipsrunda och lite annat, alla har kmnmit ock är utklädda. Fan vad kul! :D
Jaja, nu ska jag gåå, PUSS <333



Halloween.

Heeejsan,
Har inte haft tid idag alls att blogga. Vi har haft fullt upp med att städa och fixa och allt.
Men nu har de första gästerna iaf kommit. Håkan, Ann-Charlotte, Larissa, Jonathan och Filip.
Alla är utklädda förutom Jonathan, men vi ska klät ut honom till en kattunge!! Hahhaa :D
Men nu ska jag vara social. Bilder från kvällen kommer imorgon! HAPPY HALLOWEEN!! <33





Bakabakabaka!

Heejsan! Skriver lite fort här! Har inte uppdaterat på hela dagen! Men har inte orkat, sen så började vi städa och dona nu på kvällen. Imorgon kommer alla gäster och det är full fart med städning, matlagning, och pyntning.
Jag har bakat 4 kladdkakor nu. Min sista är i ugnen nu, och är klar om någon minut, så måste springa och hämta den.
Åkte inte in till stan idag. Men får ta mitt röda linne och hitta på nåt som ser okej ut iaf.
Men nu ska jag hämta kladdkakan!! PUSS <33



Utfyllnad.

Heejsan , har inte så mkt att skriva.
Sitter i vardagsrummet med Chanel bredvid mig och kollar på "How I met your mother". Är hungrig. Ska gå till köket och ta nåt att äta. Sen om det finns kvar så ska jag ta Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownies. Goooott!
Vi har börjat fixa lite med pyntningen redan. Vi har satt upp spindelnät, och blåst upp en konstig dryckshållare. Jaa, så har alla provat lite utklädningar. OMG! Mammas och pappas utklädningar är ju helt sjuka! Tänker inte skriva de här.. hahah skulle skämmas ihjäl.
Men nu ska jag typ , ta nåt att äta!

PUSS <3

 Gaaaammal bild!



Hemmaaaa!

Heejsan !

Jag kom hem för en timme sen. Åkte från Fanny idag. Tog tåget till Stockholm där jag skulle möta mamma, men fick vänta på dem (hela familjen) i typ en timme. Sen gick de in på Buttericks (stavning?) och köpte maskeradkläder inför lördagen. Men det var typ VÄRLDENS längsta kö utanför, så orkade inte stå och köa för att komma in. Satt och väntade på dem i nästan en timme till. Sen gick vi och åt. Jag hittade ingen röd klänning som jag kunde ha på lördag, (Ska vara djävul, haha) så jag får se om jag får tillåtelse att dra in till Uppsala lite fort imorgon för att köpa nåt rött att ha på mig. Har verkligen inget rött. Jo ett linne. Som är kort och fult, som inte går att ha till nånting.
Men hoppashoppashoppas att jag kan åka in imorgon!
Men ikväll ska vi börja fixa med festen, och sen hela dagen imorgon och det sista fixas väl på lördag innan gästerna kommer. Nu blev det mkt text, men hörs senare! PUSS <3


 Hade superkul i Nyköping hos Fanny! <3 Mamma och pappa köpte förresten mer glass idag. Ben & Jerry's med Chocolate Fudge Brownies och Cookie Dough, MUUUMS! <3



En natt till hos Fanny! <3

Heejsan !

Är hos Fanny, för det blir en natt till! :D Hon skulle egentligen träffa några kompisar imorgon, men det blev inställt så jag åker hem imorgon istället. Mamma ska in till Stockholm imorgon och köpa maskeradgrejer inför Halloweenfesten som vi ska ha på lördag, så behöver bara åka till Stockholm , så går vi på stan, och sen åker vi hem.

Idag har det väl inte hänt så mkt. Jag och Fanny sov ganska länge, och åt frukost, sen kollade vi på "Can't buy me love". Vi segade mest hela dagen och tog det lugnt. Jag provade Fannys locktång och satt och fixade väldigt länge, och sminkade mig. Efter middagen tog jag och Fanny moppen till Gumsbacken och handlade på Willy's.
När vi kom tillbaka kollade vi på "Good luck Chuck" och åt Ben & Jerrys för första gången i mitt liv! Åååh vad gott det var! Kommer att köpa den igen nån gång!
Men nu ska jag och Fanny se på "Tretton". Ha det bäääst <3

Här kommer iaf bilder från igår och idag!


Bilder från igår:

  


Bilder från idag:

 
 
   Det var allt jag hade att bjuda på för denna gång! Men nu ska vi som sagt se på film. PUSS <33



Bilder kommer imorgon.

Heeej,
Ligger i sängen med Fannys bärbara dator. Vi kollar på TV och pratar om allt mellan himmel och jord.
Efter förra inlägget åt vi mat, och sen lite senare tog vi ett bubbelbad ute i hennes jacuzzi pch pratade massa. Så himla skönt med kall uteluft och varmt vatten!
Vi har tagit massa bilder idag, så laddar upp dem imorgon! :)
Men iaf, efter bubbelbadet, turades vi om att duscha av oss kloret sen tog vi på oss myskläder och bara satt och skrattade och pratade medans vi proppade i oss godis och chips. Det har verkligen varit en mysig kväll!
Ska ju hem imorgon , synd att det blev så kort tid.. :(
Men jaa, nu håller typ Fanny på att somna och är också ganska trött, men vi kanske ligger och pratar en stund till, Ha det bäst! <33


 Marielle, Fanny och jag på bilden. Från sommaren 08 när vi konfirmerades. Laddar bara upp gamla bilder nu när jag är här, för det finns inte så många nya bilder på oss. Haha, Men imorgon kommer bilderna från idaaag! Ha det bra, PUSS <3



I Nyköping

Hej, :)
Nu är jag hos Fanny i Nyköping ! :D
Tog nyköpingståget från uppsala , sen satt jag i 1h 50 minuter. Fanny mötte mig på station, sen åkte vi in till centrum (stan) och kollade lite i affärer och provade kläder.
Efter det tog vi en fika, och gick och handlade godis på hemköp.
Sen tog vi moppen hem, och nu sitter vi här :D
Vi har tagit bilder med hennes systemkamera så , laddar upp dem senare.
De bor sjuuuuuuuuuuuuukt fint förresten!! Är bara såå avundsjuk!!

Men nu ska vi göra annat, hoppas ni har ett bra lov! <333


 Bild på mig och Fanny från sommaren 08, hahaha herregud, vad man såg ut! xD



Försov mig.

Hej! Gissa vad jag har gjort?
Jo imorse skulle jag åka med mamma till uppsala, sen ta nyköpingståget därifrån som gick 09.53.
Men så lyckas lilla ida med att gå och lägga sig alldeles försent, för packade, dushade och fixade allt inför nästa dag.
Vaknade typ halv 12, och så ringde fanny. Great! (y)
Så jävla lyckat. hahah , så jävla typiskt mig! Men det är iaf lov, och det är ingen skola som man ska passa tider till. Men endå.. Klantigt.

Okej  , nu ska jag i alla fall ta 13.54 tåget från Uppsala, så ska ta mig in till stan nu.
Ha det bra , PUSS <3






Miss u <3



Saknar den här tösen <3 Bilden togs när vi var i London på ett fik och åt frukost. Fick resan som en 16-års present. Jag, mamma, pappa och Johanna bästavän, åkte till LONDON för att fira min födelsedag! Det här var dessutom en överraskning. Så fick inte veta nånting förens vi stod på flygplatsen och jag fick biljetten i handen. "LONDON" stod det. Gissa om jag blev glad? OMG vilken lycka!! Det var de bästa dagarna i mitt liv. Det här måste göras om med baby! <3

Johanna är i Norge hela lovet, så kommer inte se henne på hela veckan. Men måndag efter lovet <3


Förövrigt sitter jag med lilla Chanel i knät och försöker hitta en lagom tid att åka imorgon när jag ska till Nyköping. Tror att jag tar tåget som går från Uppsala raka vägen till Nyköping som går 09.53. Resan tar nästan 2 timmar!! Sen typ en timme åker jag bil med mamma till Uppsala på morgonen.  Jaja, ska boka biljetter till resan nu , PUSS <3



Nyköping imorgon!

heejsan ,
Ska precis kolla tågen inför imorgon. Ska ju till Nyköping till Fanny. Det blir tyvärr bara en natt, men det blir säkert jättekul ändå! :)
Måste åka typ på morgonen , så jag kommer fram i hyfsad tid iaf.
Haha sitter och äter kladdkaka, såååå gott! :D

Men nu ska jag kolla tiderna som sagt,
PUSS <3



Bild från förra vintern typ. Jag, mamma, pappa, Elli, Inez, Oscar och kusinerna Bella och Gabbi var på leklandet i gävle. Skitkul ju! :D
Bella, Inez, Oscar och jag på bilden. Saknar mitt blonda hååår! :(



Kort om dagen.

Heeluuuw , <33

Idag var jag ju barnvakt, för mamma och pappa skulle jobba och vi andra har ju höstlov. Så det blev en hemmadag med småsyskonen och Chanel.
Vi har kollat på film, vi har gjort i ordning lunch, vi har gått på promenad med Chanel, sen som avslutning så bakade vi en otroligt god kladdkaka! :D Sen kom mamma hem och, det har det inte hänt så mkt mer, vi ska snart äta.
Skulle åka till Fanny idag, men det får bli imorgon istället, för mamma kom hem så sent idag. Vi ska boka biljetter ikväll till tåget. :)

Men nu ska jag gå, Ha det bäääst <3

  



Nattuggla

Hej igen! Nu är klockan snart 2 på natten och jag är som vanligt den enda som är vaken i hela huset. Ligger i sängen och kollar på Bridget Jones dagbok och äter dillchips. Haha sa ju att jag skulle ta nåt att äta, och så blev det chips istället för typ mackor! Men orkade inte fixa i ordning nåt, tog bara första bästa som låg i skåpet.
Imorgon är jag barnvakt. Så måste typ upp 8 eller nåt när mamma och pappa åker till jobbet. JOBBIGT!
 Hittade förresten massa gamla bilder på min andra dator. Minnen <3 Kommer ladda upp såna bilder när jag har bildbrist. Men nu ska jag äta upp chipsen och fortsätta kolla på filmen, Sov så sött !

PUSS <3






Chanel

Hej !

Vet ni? Jag ska kanske till Nyköping imorgon. Till Fanny. :)
Det blir en lång resa. Först upptåget till väsby som tar en timme, sen pendeln in till stockholm som tar typ 20 minuter, sen så tåg från stockholm till nyköping som tar ungefär 1 timme. Sen så ska man ju byta tåg och vänta på tågen, så det lär ju vara MINST en halvtimme till där. Och så skjuts till stationen imorgon , sen när fanny hämtar upp mig. Så jaa det är ju typ 3 timmar allt som allt. SHIT!

Btw, har jag sagt att min gudmor Hanna är i Los Angeles i tre veckor , så vi har hand om hennes hund Chanel medans hon är borta. Suupersöt verkligen! :) Känns bra att ha henne och Trulle här nu efter att Samba gick bort.

Nu ska jag ta nåt att äta, är vrålhungrig! PUSS <3



(Jättegammal bild på Chanel), skulle ta en ny idag, men batteriet på kameran dog.



Några bilder !

Heeej ! <3

Jag kom hem typ 6-7 nåt idag. Vi var ju på Walkig with dinosaurs igår, sen käkade vi ju på restaurang och sov över hos Raila (mammas moster). Idag åkte vi runt 12-tiden till mormor och morfar i Norrtälje, för morfar fyllde år igår. Vi stannade till typ 4-5, sen åkte vi hem.
Så det har varit ganska fullt upp sen igår!
Men nu ska jag ladda upp bilderna från igår som jag lovade att göra ! <3


     


Gårdagens outfit:




Jaa, det var några bilder från den dagen i alla fall. Pappa tog säkert bilder med, men det där blir lagom. Hoppas ni har en fortsatt trevlig söndagskväll, skönt att det är lov, så man behöver inte gå till skolan imorgon!
Kommer nog ladda upp mer under kvällen, men först ska jag ringa Fanny !
PUSS <3



Katter <3

Har fortfarande inte gått från datorn, läste lite bloggar och sådär.
Förresten, vet at det är tråkigt när jag bara skriver onödiga och långa inlägg ibland och inte laddar upp bilder, men imorn kommer de. Och kanske lite nya också från morgondagen.
Nu ligger Maja (deras katt) på mitt tangentbord och sover, så hon råkar typ trycka in Caps Lock hela tiden. Ååå , asså jag älskar verkligen katter, ni förstår inte! Kommer ha huset fullt med katter när jag flyttar hemifrån.
Ska ta med mig maja till sovrummet som jag och syrran sover i och kolla på tv. Sen sooova,
Godnatt <3

 Maja just nu <3 Men bara så ni vet så gick jag in på nätet med mobilen och laddade upp bilden, det kostar sjuukt mkt , så kan egentligen inte ladda upp bilder, men nu var jag snäll. :)



I Upplands Väsby.

Helluuw,

Jag är hos mammas moster i Upplands väsby med hela familjen. Vi sover här inatt.
Idag var vi i Globen och såg "Walking with dinosaurs".
Vi åkte först och hämtade Leon i Väsby, sen lämnade vi de minsta (Inez och oscar) hos Raila, ni vet min mammas moster som vi är hos nu. Och efter det åkte vi till Stockholm och hämtade upp Martin , sen vidare mot Globen.
Det var faktiskt en ganska häftig upplevelse. Kul för elli och leon iaf. Och jag tyckte också det var ganska så bra gjort. Efter globen åkte vi och käkade på restaurang, Jensens Beefhouse. Jättegott var det, jag tog cesar sallad med kyckling. Efter det lämnade vi leon och stannade på en fika och åkte sen hit till Raila.

Jag har tagit bilder idag, men det är sent och raila visste inte vart kortläsaren är, så bilderna kommer så fort som möjligt imorgon. Direkt när jag kommer hem så.
Men imorgon ska jag kanske träffa johanna, vet inte än , och så ska jag ringa fanny också , för vi ska ses nu på lovet! :)

Nu ska jag gå och se på film, godnatt <3



Statistik

Oj , såg nu att jag hade 17 besökare idag! Liksom har ju precis gjort bloggen , så trodde inte så många skulle läsa den än. Så det blir förhoppningsvis fler sen.
Men tror nog att det blev lite fler som kollade efter att Fanny http://mariafanny.blogg.se länkade min bloggadress på ett inlägg i hennes blogg. Thank you! :)
Men nu ska jag verkligen sova hörni! Imorgon blir det nog fler bilder från globen! :D

Pöss <3





No more GUC !

Kom att tänka på en sak.
Idag var den sista dagen för mig på GUC tror jag!
Om det nu inte blir nåt konstigt med bytet, men hoppas inte det.
Kommer klart komma tillbaka och lämna böcker och ankäten med underskrifter och skit om att jag ska byta skola. Men ska kanske till JB på måndag efter lovet och hälsa på. Kommer jag inte in där så blire IT för där kom jag och johanna iaf in :)
Men JIHOOOO! Aldrig mera GUC. Hatade det. Nu får jag en nystart igen. Skönt. Men mkt att ta igen efter halva terminen som gått. Nu är jag glad! :D

Men är riktigt trött nu , så ska först ta nåt att äta, sen sängen. Godnatt på er <33


 BYE BYE GUC!



Bilder från idag !

Hej! Skulle ju ladda upp bilderna tidigare idag, men har typ umgåtts lite med familjen. Pappa spelade gitarr och jag och mamma sjöng. Hahah, men nu har jag bilderna här från stan idag. Alla är typ suddiga så det blir bara de som var lite mindre suddiga. PUSS <3

   


Dagens outfit:




* Gråa jeansleggings från Vila
* Vitt linne från H&M
* Svart spetslinne från Vero Moda
* Svart kort kofta med dragkedjor från H&M
* Svarta klackskor med spännen från Skopunkten


Dagens köp:



* Svart kuvertväska i skinn med nitar, från New Yorker 189:-

* Vitt slappt linne med ficka, från Gina tricot 129:-


Ni får nöja er med det nu, PUSS <3



Shopping, fredag, lov!

Helluuuw <3

Kom hem för typ en timme sen. Stannade ju kvar i stan med bella efter skolan, och vi hade superkul! :D :D
Och faktiskt så blev det lite shopping för mig med! Eller aa två saker, men skulle köpa fler saker, men har inga fler pengar förens 30:e.
Då blir det mer shopping!
Bella shoppade loss med sina presentkort som hon fått när hon fyllde år för ett tag sen.
Bilder kommer i nästa inlägg, för jag letar som en galning efter sladden , men hittar den inte.

Imorgon ska vi (jag, mamma, pappa, elli, leon och martin) till globen och se "Walking with dinosaurs". Haha, mest för ellis och leons skull (leon är min gudmors son).
Men aa, nu ska jag leta efter sladden så ni kan få lite bilder av miiig !
Btw, NU ÄR DET LOV!!! :D skönt!
Ha en underbaar fredag och ett underbaart lov! <3

Puss <3



I'm sitting here again.

Heejsan,
Är i skolans bibliotek som vanligt. Sitter här jämt på håltimmar och raster för att fördröja tiden. Finns inget annat att göra. Men jag hoppas verkligen att det blir bättre när jag byter skola.
Vi börjar som 25 minuter.
Kommer inte ihåg vad vi har.
I eftermiddag efter skolan blir det stan med bella.
Ja , det var det typ. Återkommer senare.
Ha  det bääst!
 Saknar mitt blonda hår.. Kolla vad långt det var! Och jag har inga löshår i där! :O
.

Godmorgooon!

Godmorgooon!
Nu ska jag till skolan.
Är sjukt trött, men det går över sen. Det är mörkt ute.. shit.
Sen efter skolan idag ska jag på stan med kusinvitamin BELLAAA! :)
Hon ska köpa kläder, och jag får se om jag också köper nåt. Ha en bra dag, PUSS<3


Duschad och klar.

Heejsan ! Klockan är 01.09 och sitter i min säng med min bärbara dator. Har duschat och tog med mig en tallrik med musli och jordgubbsfil sen ett glas proviva fruktdryck och en vitamintablett. Kan det bli nyttigare eller?! :D
Ska börja med det till frukost tror jag.
Hahaha Trulle (min katt) är helt gaaalen! Han låg i min säng när jag kom, och så blev han typ jätteglad och började stryka sig runt mig och typ rullade runt i sängen som en jävla hund! Så skulle jag luta mig ner för att ta datorn från golvet bredvid sängen, så typ hoppar han efter och typ börjar "dansa" omkring på datorn och står på den så jag inte kan få upp den. Och han fortsätter vara lika glad och kurrar typ HUR högt som helst! Jaa sen fortsätte han typ och hoppa omkring på mitt nattduksbord och gick på tangenterna när jag skulle starta datorn, försökte knuffa bort han , men han vägrade. Han är så stor också så man måste verkligen ta i.
Han får mig iaf på lite bättre humör, men saknar fortfarande Samba.. mer än nånsin. Vill bara gråta hela tiden. Älsklingen finns fortfarande kvar i mitt hjärta. Ska skriva ett inlägg om henne sen. imorn eller nåt då.

Nu är det bara 2 saker som återstår. Ska fläta håret så det är lockigt tills imorn. (Har ju självlockigt hår, men mina lockar blir så krusiga när håret är så slitet.)
Sen så ska jag ner och hämta min deo och mobil och sätta den på laddning.
Och sen är det bara att krypa ner i sängen och somna.

Ha det duuuunderbra nu! <3

 Btw, hittade inte USB-sladden till mobilen, så kunde inte föra över bilder från cafét som jag var på idag med Johanna. Men lyxigt var det. Kanelbullar lika stora som en tallrik och underbart god kaffelatte!


Klar med designen!

Heeejsan ! Nu är jag äntligen klar med min bloggsesign!
Har några småsaker till att fixa, men sen är det klart.

Idag har det inte hänt så mkt. Jo det var 20-årsjubileum i skolan, så hela skolan samlades vid scenen och de pratade lite om skolans bakgrund och historia, sen var det en trollkarl som underhöll oss. Efter fick alla gå till matsalen och äta tårta.
Är så deprimerad i skolan nu. Känns inte direkt att jag har nån där. Är med några i min klass, men det känns bara som om jag inte passar in, så går alltid till Emma och fanny på lunchen och sånt. Men de går ju turism, så träffar dem inte så ofta.
Jaja, men ska ju byta gymnasium nu. YEEES!

Efter skolan idag gick jag och Johanna till Café Årummet och fikade och pratade om gymnasiumen och annat. Sen hämtade mamma upp oss i stan och vi skjutsade hem Johanna.

Men nu ska jag gå och duscha och lite såå, hoppas ni gillar nya bloggen! PUSS <3



Välkommen till min nya blogg!

Helluuw!

Välkommen till min helt nya blogg! Hade en annan blogg tidigare, tahmatassu.blogg.se , men kände för att börja om på nytt och göra en helt ny och fräsh blogg.
Kommer skriva om min vardag, funderingar, drömmar, shopping, jaa lite vad som helst. Skriver om mitt liv typ. :) Ska självklart försöka lägga in bilder så ofta som möjligt!
Hoppas ni kommer gilla den!

PUSS <3


RSS 2.0