Nåt nytt? näääe

heeey, finns inget nytt att skriva. är fortfarande kär och allt annat är också som vanligt antar jag. Hade möte med skolledningen häromdan, de sa att de tyckte jag ska gå om 1:an och så fick jag reda på hur det gick på grundutredningen på adhd, och hon misstänker adhd på mig :s men men, måste göra massa fler tester för att få bekräftat om det är något eller inte.
Det var väl det enda nya. Nu ska jag glo på film och sova , puss <3

Långhelg!

Shaaa, jennie är här, vi kom hem för typ en timme sen , och nu ska vi snart gå till bussen igen. Hahah lite onödigt att komma hem och vända, men vi skulle lämna väskorna och äta lite innan vi ska till stan igen, för hon ska på nåt möte och jag ska väl gå runt på stan så länge. :)
Vi har köpt kakoooor, muuums! <3
Vi slutade typ halv 10 idag så jag hann typ till skolan och så vände vi hem igen. :P

aja, nu ska jag äta kakor, puss <3


Bästavän sover över

Heeeey Johanna är här, hon sover över, för ingen av oss skulle vågat sova inatt efter att vi sett paranormal activity. Skulle typ bara säga det. Nu ska vi glo på film och äta popcorn, imorn måste vi upp tidigare än vanligt för alla åker iväg tidigt så vi måste ta bussen som går 7. En positiv sak är ju att det är en kort dag i skolan imorn :) Puuuuuss och godnatt <3

Försovit mig

Ojojojoj! Jag försov mig idag. Skulle haft buffertdag i skolan då vi tar igen alla rester, men nästan ingen från min klass var där och hade glömt att anmäla mig till att skriva prov, så resterna får jag helt enkelt jobba med här hemma.  :)
Nu ska jag ta bussen till örbyhus, för vet inte om det blir teater idag. Bell svarar inte.. :( Men tänkte att jag bjuder på en låt som jag bara ääääälskar , PUSS <3


The dead girl <3

Shaa, sitter och äter och väntar på att klockan ska slå 15.30, för då ska jag och pappa åka och hämta Larissa från tåget , och så ska vi handla inför kvällen :)
Sov hos Johanna inatt, fast hon skulle vara med roxanne idag så jag drog hem och nu kommer ju larissa snart! :)
Btw, har blivit käääääär. Jag och johanna såg en film som heter "The dead girl", med bland annat Brittany Murphy och jag ääääälskar den! Stämningen i filmen och alla skådisar är sjukt bra. Så nu vill jag sååå gärna köpa den, men vet inte vart jag ska få tag på den. Här är iaf trailern:


hade tråkigt

Jag hade tråkigt, så satt och gjorde lite ändringar på bloggen. Men nu är jag trött och klockan är mycket, så orkar inte göra klart det. Jag veeeet att bloggen är skitful. men jag ändrar det sen när jag orkar. Har egentligen ingenting mer att skriva.
Joo, valborg va nice. Var mest med johanna och mimmi och så träffade vi massa annat folk, och när båda drog så var jag med några killar från klassen. Drog hem jättetidigt , för alla i mitt gäng var uttråkade och ingen orkade vara kvar. Sååå skulle jag på fest med jag hade typ feber så orkade inte. hmhmhhmhm, är trött vet inte ens vad jag skriver, så går och lägger mig nu , puss <3

 

Thinking of you...


RSS 2.0