I skoooolaaan

Hej, är i skolan. Vi håller på med vårat radioprogram om Canada. Vi är jag och linnea och sen tre killar som inte gör nånting. De sitter typ och spelar.. haha..  vi kommer aldrig bli klara typ.
Efter skolan har jag inga speciella planer. Har försökt nå bella om vi kan träffas, men vet inte hur jag gör. För måste prata med henne om hon kommer på fredag eller inte.. jaja.
Nu ska jag hjälpa till med grupparbetet. PUSS <3


'

Kommentarer
Postat av: FANNY ♥

Känner mig inte inblandad i inlägget nedan, men ville bara säga att inte har för höga förväntningar på dig och är likadan själv! Är det inte plugget, så är det vännerna som det kör ihop sig med.. och är det inte familjen så är det en själv osv..



Ibland kan jag känna mig som en sån dum människa och känns som att jag inte gör någon nytta osv, men det är konstiga tankar jag kan få.. ÄR HEELT SANT! Så att dagarna vänder för dig från att ha varit jätteglad till att bli ledsen, känner jag ofta! :( <3



Man kan som sagt inte vara perfekt och ingen superhero jämt!! Tycker att vi ska bestämma någon helg då vi båda kan inte känner oss stressade av skolan eller något annat! :) :)



PUSSAR<3333

2009-11-19 @ 16:27:56
URL: http://mariafanny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0